kuruluş

Kayseri Arı Yetiştiricileri Birliği

Kocasinan, Kayseri

()

İletişim bilgileri

Adres: Gevher Nesibe Mah. Mecidiye Sk. No:4 Kat 2 Kocasinan, Kayseri Haritayol tarifi

Telefon: +90 (352) 222-8320 ara

Hakkında

Kayseri Arı Yetiştiricileri Birliği: Kayseri Arı Yetiştiricileri Birliği Kayseri, Kocasinan ilçesinde kuruluş. Kayseri Arı Yetiştiricileri Birliği, Kayseri, Kocasinan ilçesinde yer alan kuruluş. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Kayseri̇ Ari Yeti̇şti̇ri̇ci̇leri̇ Bi̇rli̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kuruluş

İncelemeler

selamun aleykum,sayın arıcılar bırlıgı baskanım,ben bunyan da ıkametgah etmekteyım.kursa gıdıp dertıfıkamı aldım.nısanın son haftası ıkı kovan arı aldım.suan bes kovan yaptım.arı larla ugrasmak benım ıcın hobby den zıyade ıs ve ekmek kapısı yonunde hızla tırmanmakta.esımede butun bıldıklerımı aktarıyorum.lakın daha fazla arı yetıstırmek ıcın buyuk bır bahcem var ama arı alacak ımkanlarım yok.ıssızım de sayın buyuksehır beledıyesı baskanım mustafa celık;ozvatan ve sarız da dahıl olmak uzere bır cok ılcede dagıtım yapmış ama bunyana boyle bır destek verılmemış.
Ben bu projeden faydalanmak,hem kendı ekonmıme hemde ulkeme gelır saglamak ıcın,sızden yardım beklıyorum.ımkanlarım sınırlı hatta hıc yok.sız degerlı buyuklerımde ılgı beklıyorum.yardımcı olunursa,yol gosterılırse cok mesut olurum.
ERSUN KAHVE TEL/05469200412