Kibarlı Ticaret Ömer Karakuş

Kibarlı Ticaret

Fatih, İstanbul

(2)

İletişim bilgileri

Adres: Atikali Mah. Fevzipaşa Cad. No: 112 / C Fatih, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Kibarlı Ticaret:

Kibarlı Ticaret Ömer Karakuş

perakende bitkisel üürnler satışı(şifalı bitkilerden yapılan ürünler)işleri,
İstanbul Ticaret Odası'na 832128 sicil no ile kayıtlı firma, 04 Eylül 2012 tarihinde kuruldu. Kibarlı Ticaret, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan pazarlama. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ki̇barli Ti̇caret'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • pazarlama
  • firma
  • ito üyesi

İncelemeler

11/10/2014 tarihinde kibarlıbitkisel ürünleri (05333368085) nolu telefondan alınan siparişte gelen ürünler kibarlı shop (ömer karakuş) adına 186 naolu irsaliye faturası ile aras kargo kimlik ibrazlı teslimatı almış bulunuyorum (fatura arkası mühürno=24643) fakat gelen banka ekstersinde 06-11-2014 tarinde her hangi bir ürün talebi ve beyanatım vede kargonun teslimat kayıtları olmadan hesabımdan 600.00 ytl param çekilmiştir ne hakla ne delille yapıldı bu işlem bu paranı tarafıma iadesinin bir an önce yapılması aksi tadirde yasal işlemlerin başlatıcağımı tarafınıza bildiriirm.


sayın Mustafa hocanındikkatine .sizinle burada sağlık konusunda yazışmak isterdim ama malesef yaptığımız alışveriş sonrası konu öyle bir hal aldıki deyil sağlik malesef sağlığım bozuldu.şirketinize kişiliğinize güvenerek kıredi kartı bilgilerini verdim.27-10-2014 tarihinde 1200tl çekimiştir.vetaksitlendirme yoluyla ödemeler yapılacaktı .gerek sizinle gerek hakanla defalarca taksitlendirme konusu konuşulduğu haldebir işlem yapılmamış nihayetinde hesap kesim tarihinde 1200tl tahsil edilmiştir.yine bilgim dışında 08-11-2014 tarihinde ikinci tertip ilaç bedeli olarak 1200tl çekilmiştir haziran ayında taksitli olarak ödemeye başlanacak denmesine rağmen yine bir işlem yapılmamış ve hesap kesim tarihi olan 04-12-2014 tarihinde defaten ödenmiştir.defalarca takistlendirme olmadan ödeme yapamıyacağımı telefon görüşmelerimizde söyledim. sonuç ortada,ikinci tertip ilaçlar için ödemek zorunda kaldığım 1200tlnin hesabıma yartırılmasını talep ediyorum yazdıklarım telafon görüşmelerimizin dışında aşka bir şey varsa her türlü sonuca razıyım yoksa ALLAH katında ve hukuk önünde sizden davacıyım. gönderdiyiniz ikinci tertip ilaçları iade edeceyim .zamanla her siytede yayılıyacağım .bu metni gmail adresine yazdı myazdım tekraryanlış adres olarak kabul edilmedi .bende görüşler bölümüne yazdım


sy. HAKAN BEYİN DİKKATİNE SY.MUSTAFA ERASLANIN güngören şb.ni arıyarak kendisiyle görüşmek istediğimi söyleyince .isminin ULAŞolduğunu belirten görevli ,Mustafa hocanın müştrilerle görüşmediğni söyleyince bende kendisiyle defalarca görüştüğümü söyleyince sizinle yaptığım grüşmeleri ve teferruatını anlattım ."oda mümkün olmadığını söyleyerek .savcılığa başvuruda bulunabileceğimi belirti bu uyarıyı sadece sizin sitenizde yayınlıyorum .sizin vereceğiniz karara göre gelişmeleri belirliyecem..