Km Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

KM Tekstil - Sapphire Textile

Kağıthane, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Merkez Mh. Kemerburgaz Caddesi, No: 148, Kağıthane, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 294-0506 ara

Hakkında

KM Tekstil - Sapphire Textile:

Km Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Pamuk yün sentetik iplikten mamul her türlü kumaş ile bunlardan mamul iç ve dış kadın erkek ve cocuk giyim eşyası ev tekstili ile ilgili ürünler ve bunlara ait aksesuar ve yardımcı malzemelerin imalat ve ticaretini yapmak konu ilgili mağazalar açmak ve Konu ile ilgili gayrimenkul mallar ve aracılık yapmamak kaydı ile menkul malları almak, satmak, menkul mallar ve gayrimenkullar için satış vaadinde bulunmak ve satış vaadini kabul etmek, ipotek almak, vermek, fekketmek ve fekkettirmek, rehin almak, vermek fekketmek ve fekkettirmek, menkul mallar ve gayrimenkulları kiraya vermek ve kiralamak, ayni ve şahsi irtifaklar tesis etmek etmek ve bu kabil hakları kabul etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 624132 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Nisan 2007 tarihinde kuruldu. KM Tekstil - Sapphire Textile, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan hazır giyim. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Km Teksti̇l - Sapphi̇re Texti̇le'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • hazır giyim
  • tekstil
  • hazır giyim
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Km Teksti̇l - Sapphi̇re Texti̇le'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

BEN ALİCAN LAÇİN HEPİNİZİN ŞİMDİDEN GELECEK YILBAŞINI KUTLARIM


KM TEKSTİL HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM KENDİNİZE İYİ BAKIN