kurum

Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü

Konyaaltı, Antalya

()

İletişim bilgileri

Adres: Kuşkavağı Mh. Belediye Caddesi, No: 77, Belediye Başkanlığı Binası, Konyaaltı, Antalya Haritayol tarifi

Telefon: (0242) 245-5500 Dahili: 6511 ara

Hakkında

Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü: Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Antalya, Konyaaltı ilçesinde kurum. Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Antalya, Konyaaltı ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Konyaalti Beledi̇yesi̇ Zabita Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum

Konum

Bu bölümde Konyaalti Beledi̇yesi̇ Zabita Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sayın yetkili, ben Konyaaltı Altınkum Mahallesi sakiniyim. Konyaaltı'nda işletmeci olan Kokoreççi Hilmi'nin kokusundan çok rahatsız olmaktayım. Ürünlerini pişirdiği ocağının bacasına,ürünün kokusunu izole edebilmek için sulu bir filtre kullanmasının sağlanmasının teminini rica ediyorum. Zira kardeşimin oturduğu Muratpaşa semtinde de, ocak kullanan ve etrafı rahatsız eden işletmenin bacasına filtre taktılar. Beyaz bir duman çıkmakta, fakat hiç koku yaymamaktadır. İlginizi rica eder, gerekli önlemin alınması için yardımcı olacağınızı umuyorum. Mahallemiz çok güzel ve bu kokuyu teneffüs etmeyi haketmemektedir. İyi çalışmalar.