Korada Tarım Ürünleri Turizm Deri Oto Kiralama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Korada Tarım Ürünleri

Bayrampaşa, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: 12. Sok. No: 478 Megacenter C 50 Blok Kat: 1 Daire: 1 Kocatepe Mh. Bayrampaşa, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 640-7989 ara

Hakkında

Korada Tarım Ürünleri:

Korada Tarım Ürünleri Turizm Deri Oto Kiralama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Her nevi sebze-meyve ve çiçek yetiştirmek üzere çiftlik ve seralar kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, sebze meyve ve çiçek yetiştirilmesi için her nevi malzemenin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Şirket amaçlarını gerçekleştirebilmek için veya kendisi ne ekonomik kıymet kazandırmak için her türlü taşınmazı satın alır satar kiralar veya kiraya verebilir kat irtifakı temin ve tesis eder kat karşılığı arsa ve arazi anlaşmaları yapabi lir sahip olduğu taşınmazları üzerinde devir satış vaadi ipotek veya başkaca ayni ve şahsi teminatlar alabilir veya verebilir ipoteklerin tebdil tesdid tekkedebilir ve anasözleşmesinde ve 18. 10. 2004 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 333166 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Temmuz 1995 tarihinde kuruldu. Korada Tarım Ürünleri, İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan çiçekci.

Soru & Cevap:

Korada Tarim Ürünleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • çiçekci
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Korada Tarim Ürünleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.