hobi

Körfez Hobi Ahşap Kadife Kutu Imalatı Ve Promosyon

Körfez, Kocaeli

İletişim bilgileri

Adres: M. Sinan Mah. Mehmet Akif Ersoy Caddesi, No: 159 (Dilberoğulları Ekmek Fırını Üstü) No: 159, Körfez, Kocaeli Haritayol tarifi

Telefon: +90 (530) 691-4110 ara

Hakkında

Körfez Hobi Ahşap Kadife Kutu Imalatı Ve Promosyon: HAKKIMIZDA Körfez Hobi, kuyumcukutuları imalatına 1998 yılı başında Güngören de faaliyete başlamıştır. 2011yılında online satış firması Nord Bella yı Kurtköy de faaliyete geçirmiştir, şuan ise Kadife kutu,hobi ürünler,ahşap kutular ve promosyon ürünleri Kocaeli Körfez de üretmeye devam etmektedir. Başladığı günden itibare Türkiye'de hobi ürünleri ve çeşitli kutular ticareti yapan bir firmadır. Toptan ve Perakende satışla müşterilerine hizmet etmiştir. Her türlü hobi malzemeleri ve sanatsal, zevk ve hobi ürünleri ağırlıklı olmak üzere zengin ürün çeşidi ve uygun fiyat politikasıyla Körfez Hobi Ahşap, kendi alanındaki deneyimini de birleştirerek sektörde haklı bir konum edinmiştir. Geniş yelpazeli kategorilerin yanı sıra müşter portföyündeki renkler sayesinde de Körfez Hobi Ahşap Kadife Kutu, birçok hobi ürünleri satan firmaya kıyasla kaliteli ve lüx değere sahiptir. Düşük fiyat ve toptan alımlarda gerçekleştirdiğimiz muamele ile yüzde yüz müşteri memnuniyeti garantisi sunmaktayız. Ürün ve kategorilerimiz hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ya da satın almak konusunda destek almak için İletişim sayfasındaki mail adreslerimizi ve mail adreslerimizi kullanarak bize ulaşabilirsiniz. Körfez Hobi Ahşap Kadife Kutu Imalatı Ve Promosyon, Kocaeli, Körfez ilçesinde yer alan hobi.

Soru & Cevap:

Körfez Hobi̇ Ahşap Kadi̇fe Kutu Imalati ve Promosyon'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • hobi
  • ahşap

Konum

Bu bölümde Körfez Hobi̇ Ahşap Kadi̇fe Kutu Imalati ve Promosyon'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.