Patent Ofisi

Kuantum Patent Anonim Şirketi

Onikişubat, Kahramanmaraş
Kuantum Patent Anonim Şirketi

12 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Avşar Mahallesi Batı Çevreyolu Bulvarı Kahramanmaraş Teknokent Binası No:259/50, 46060 Onikişubat/Kahramanmaraş Haritayol tarifi

Telefon: +90 (344) 223-3140 ara

Hakkında

Kuantum Patent Anonim Şirketi: KUANTUM PATENT ANONİM ŞİRKETİ, patent tescil işlemleri konusunda, çoğunluğu uzman mühendislerden oluşmuş kadrosu ile hizmet vermektedir. Bünyesinde; İmalat, Ar-Ge, Fabrika Müdürlüğü yapmış ve teknik altyapısı güçlü personel bulunan KUANTUM PATENT ANONİM ŞİRKETİ, başta ulusal ve uluslararası Patent Tescili olmak üzere Marka Tescili, Endüstriyel Tasarım Tescili, Faydalı Model Tescili, Coğrafi İşaret Tescili, Entegre Topografya Tescili ile Hukuki alanda danışmanlık hizmeti sağlamaktadır. Sahip olduğu; -GÜÇLÜ ALTYAPISI, -BİLGİ VE DENEYİMİ, -PROFESYONEL HİZMET, anlayışı ile UYGUN ÇÖZÜMLER sunan KUANTUM PATENT ANONİM ŞİRKETİ, portföyünde bulunan müşterilerine ANINDA DESTEK sağlayarak danışanlarının güvenini kazanmıştır. Bu çizgisi ile devam eden KUANTUM PATENT ANONİM ŞİRKETİ; İSTANBUL AVRUPA YAKASI, İSTANBUL ANADOLU YAKASI, KAHRAMANMARAŞ ve İZMİR ofisleri ile; patent, faydalı model, endüstriyel tasarım, marka, kalite belgeleri ve hukuki hizmetler konusunda size destek olmaya devam etmektedir. Kuantum Patent Anonim Şirketi, Kahramanmaraş, Onikişubat ilçesinde yer alan patent ofisi. Bu mekan toplam 12 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.kuantumpatent.com.tr

Kuantum Patent Anoni̇m Şi̇rketi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Patent Ofisi
  • Patent Avukatı

Konum

Bu bölümde Kuantum Patent Anoni̇m Şi̇rketi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.