May Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi

Scooter Fabrika Satiş Mağazasi

Esenyurt, İstanbul
Scooter Fabrika Satiş Mağazasi

84 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: Akçaburgaz, 1573. Sk. No:4, 34522 Esenyurt/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 858-0212 ara

Hakkında

Scooter Fabrika Satiş Mağazasi:

May Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi

Deri, kösele, suni deri, boz, tabii ve sentetik kauçuk, PVC poliüretan ve benzeri maddelerinden ayakkabı, bot, çizme, terlik, sandalet, espardil, çanta, her türlü saraciye eşyası, deri konfeksiyon eşyası, ayakkabı tabanları ve her türlü ayakkabı malzemelerinin imali, ithali, ihracı ve pazarlamasını yapmak, Gerekli araç, nakil vasıtaları, makine ve tesisler ile bunların yedek aksamını satın almak, ithal etmek, gayrimenkuller iktisap etmek, Gayrimenkuller ile ilgili cins tashihi yaptırmak, devir ve ferağ etmek, sahip olunan gayrimenkul ve tesisleri gerektiğinde satmak veya kiraya vermek, gayrimenkuller veya tesisler kiralamak arazi ve arsalar iktisap ederek üzerinde inşaat yapmak veya yaptırmak depolar, satış ve teşhir yerleri kurmak, gerektiğinde bunları kiralamak kiraya vermek ve satmak, iktisap olunan gayrimenkulleri taksim ifraz ve tefrik etmek üzerlerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti, kat mülkiyeti kat irtifakı tesis etmek, şirketin ve üçüncü şahısların borç ve alacaklarını teminen ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları vermek ve almak, ipotek ve rehinleri fek ve tadil etmek gibi işlemlerde bulunabilirler ve 20. 3. 2007 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 293884 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Ocak 1993 tarihinde kuruldu. Scooter Fabrika Satiş Mağazasi, İstanbul, Esenyurt ilçesinde yer alan ayakkabı mağazası. Bu mekan toplam 84 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.scooter.com.tr

Scooter Fabri̇ka Sati̇ş Mağazasi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Ayakkabı mağazası

Konum

Bu bölümde Scooter Fabri̇ka Sati̇ş Mağazasi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.