Mare Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım İnşaat Anonim Şirketi

Mare Gayrimenkul

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Büyükdere Cad. No:, Metrocity İş. Merkezi B-Bl. Daire: 54 Levent Mh. Levent Beşiktaş, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 344-0713 ara

Hakkında

Mare Gayrimenkul:

Mare Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım İnşaat Anonim Şirketi

Her türlü emlak ve gayrimenkul ile ilgili yatırımlar bunların geliştirilmesi satışı satın alınması kiralanaması kiraya verilmesi ve Gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyetler ve yatırımlar gerçekleştirmek koordine etmek ve yönetmek, Her nevi taşınır ve taşınmaz malları ve bunlara ilişkin hakları satın alabilir, kiralayabilir, ithal edebilir, ifraz ve tevhid işlemleri yapabilir, şirkete ait her nevi taşınır ve taşınmaz malları satabilir, kiraya verebilir; bina inşa edebilir dekore edebilir ve bunları donatabilir veya bina inşa veya dekore ettirebilir ve inşaat ve dekorasyon işlerinden önce veya sonra ilgili gayrimenkulleri satabilir veya kiralayabilir ve donatabilir ve şirket için gerekli taşıt araçlarını satın alabilir, işletebilir, kiralayabilir, satabilir, kiraya verebilir, yani ve şahsi her türlü işlem ve tasarruflarda bulunabilir, Borç ve alacaklarının temini açısından şirket şirket taşınır ve taşınmaz malları üzerinde ipotek, rehin ve diğer ayni veya şahsi hakları tesis edebilir veya 3. kişi ve kuruluşlara ait taşınır ve taşınmaz mallar üzerinde, şirket veya 3. şahıslar lehine ipotek, rehin ve diğer her türlü ayni veya şahsi hakları tesis ve fek edebilir; şirket 3. şahıslara olan borçları nedeni ile 3. şahıslar lehine şirketin işletme adı ve ünvanı ile birlikte şirketin mal varlığı veya münferiden herhangi bir türden malları ve malı ve bilumum işletme tesisatı üzerinde ticari işletme rehni tesis edebilir, fek edebilir, keza şirket 3. şahıslardaki alacakları nedeni ile 3. hakiki ve hükmi şahısların işletme adı ve ünvanı ile birlekte onların tüm mal varlıkları veya münferiden herhangi türden malları ve malı bilumum işletme işletme tesisatları üzerinde kendi lehine ticari işletme rehin tesis edebilir fek edebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 644735 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Kasım 2007 tarihinde kuruldu. Mare Gayrimenkul, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan emlakçı.

Soru & Cevap:

Mare Gayri̇menkul'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • emlakçı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Mare Gayri̇menkul'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.