Matek Mühendislik Elektrik İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Matek Mühendislik Elektrik İnşaat

Ümraniye, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: İstiklal Mh. Kavaklıdere Caddesi, No: 102 / A, Ümraniye, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 505-1542 ara

Hakkında

Matek Mühendislik Elektrik İnşaat:

Matek Mühendislik Elektrik İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri elektronik devre elemanları iletken yarı iletken ve entegre devre elemanları mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak Amaç ve konusunun gerektireceği tüm menkul ve gayrimenkulleri temlik edebilir, temlik alabilir, bunlar üzerinde her türlü hukuki tasarrufta bulunabilir, bu tür malları satın alabilir, gereğinde bunları tekrar satabilir, üzerlerinde başkaca ayni haklar kurabilir, menkul rehni yapabilir yada alabilir, başkasına kiralayabilir, başkasından kiraya alabilir, gereğinde onarabilir ve genişletebilir, Amacını gerçekleştirmek için aracılık yapmamak şartıyla para istikraz edebilir, bu cümleden olmak üzere yasaların çizdiği çerçeve içeriinde her türül teminat verebilir ve özellikle mal varlığına dahil taşınır ve taşınmaz malları üzerinde alacaklıları lehine rehin ve ipotek tesis edebilir yahut ahardan ipotek ve rehin alabilir, işbu ipoteklerin terkinini talep edebilir ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 752514 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Kasım 2010 tarihinde kuruldu. Matek Mühendislik Elektrik İnşaat, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan inşaat. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Matek Mühendi̇sli̇k Elektri̇k İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • inşaat
  • mühendislik
  • elektrik
  • inşaat
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Matek Mühendi̇sli̇k Elektri̇k İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Telefon numaranızı paylaşmanızı rica ederim.