Maya Dizayn Reklam Kuyumculuk San. Tic. Ltd. Şirketi

Maya Dizayn Reklam Ve Kuyumculuk

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: 29 Ekim Cad. 1. Sok. No: 14 Köy Altı Mevkii Atölye Blok Kuyumcukent Kat: 5 Yenibosna Bahçelievler, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 603-0898 ara

Hakkında

Maya Dizayn Reklam Ve Kuyumculuk:

Maya Dizayn Reklam Kuyumculuk San. Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır alanı, kongre merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek. Şirket lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir satabilir başkasında kiralayabilir veya kiraya verebilir teminatlı veya teminatsız her türlü para istikraz edebilir alacaklarına karşılık rehin ve ipotek alabilir bu ipoteklerin terkini talep edebilir kanunun tayin ettiği çerçeve dahilinden her türlü teminat verebilir ve gayrimenkuller üzerinde alacaklıları lehine veya 3. şahıslar lehine veya ipotek tesis edebilir kefil olabilir şirket menkul ve gayrimenkulleri üzerinden intifa irtifak sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir hakları ile medeni kanunun hükümleri gereğince ayni veya gayri maddi haklarla ilgili her çeşit iltizam ve tasar ruf işlemleri yapabilir her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksip parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufla rı gerçekleştirebilir ve 29. 11. 2011 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 604104 sicil no ile kayıtlı firma, 19 Ekim 2006 tarihinde kuruldu. Maya Dizayn Reklam Ve Kuyumculuk, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan kuyumcu.

Soru & Cevap:

Maya Di̇zayn Reklam ve Kuyumculuk'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kuyumcu
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Maya Di̇zayn Reklam ve Kuyumculuk'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.