Mayadağ Gıda Sanayi ve İhracat Limited Şirketi

Maya Otelcilik Turizm İşletmeleri

Fatih, İstanbul
Maya Otelcilik Turizm İşletmeleri

169 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: Kemal Paşa, Fevziye Cd. No:5, 34470 Fatih/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 511-3333 ara

Hakkında

Maya Otelcilik Turizm İşletmeleri:

Mayadağ Gıda Sanayi ve İhracat Limited Şirketi

Her türlü gıda ve yiyecek içecek, yaş ve kurutulmuş meyveler, sebzeler, etler, canlı hayvanlar, kümes hayvanları, büyük ve küçükbaş av hayvanları, balıklar ve su ürünleri, böcekler, tahıl ve tahıl ürünleri, tahıl tohumları, bakliyat, un ve unlu mamüller, hamur işleri, şeker ve şekerli mamuller, dondurulmuş veya konserve edilmiş tüm gıda maddelerinin imalatı, ihracatı ve ithalatı ve dahili ticaretini yapmak Şirket amacına ulaşabilmesi için lüzumlu araç ve gereçler ile gayrimenkulleri ihticap iktisap etmek devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiraya almak gayrimenkullerin üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mülkiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü şahısların borçların ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak ve vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 332401 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Temmuz 1995 tarihinde kuruldu. Maya Otelcilik Turizm İşletmeleri, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan konaklama tesisi. Bu mekan toplam 169 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Konaklama Tesisi. Bu konaklama tesisi için 169 kişi oy kullandı ve ortalama 4.1 puan aldı.

Web site adresi: www.mayahotel.com

Maya Otelci̇li̇k Turi̇zm İşletmeleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Konaklama Tesisi
  • Otel

Konum

Bu bölümde Maya Otelci̇li̇k Turi̇zm İşletmeleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.