Merdiven Tekstil İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Merdiven Tekstil İthalat İhracat

Yıldırım, Bursa

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Yiğitler Mh. Büyük Oto Ticaret Merkezi 109. Sk. No: 60 / 1, Yıldırım, Bursa Haritayol tarifi

Telefon: +90 (224) 342-3639 ara

Hakkında

Merdiven Tekstil İthalat İhracat: Merdiven Tekstil İthalat İhracat Bursa, Yıldırım ilçesinde tekstil, iplik, dokuma. Merdiven Tekstil İthalat İhracat, Bursa, Yıldırım ilçesinde yer alan dokuma. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Merdi̇ven Teksti̇l İthalat İhracat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • dokuma
  • tekstil
  • iplik
  • dokuma

Konum

Bu bölümde Merdi̇ven Teksti̇l İthalat İhracat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Çok güzel bir firma hızlı hizmetleri var tekstilde son zamanlarda en gelişecek firmalardan biri.


cem bey&tarık bey sizden çok özür diliyorum ama çok büyük sorunum çıktı evle vede ailemle ilgili inanki seni bırakıp kaçmadım bankaya geldiğimde çok kötü birşeyle karşılaştım eşim kaynıma kefil olarak yüklü miktarda bi kredi çekmiş ödeyememişler o anda hsabımızdaki paralara el konulmuş bankaya gittiğimde öğrendim o paralar rı ben başımızı bi eve sokmak için biriktirmştik allah inancınız olsunki hatta şuan eşim le ayrılma noktasındayız o annesinin yanına erzuruma gitti bende peşinden gittim ve şuan bursadayım tlf lanlarınıza bakmamamın sebebi size böyle yanlış yaptığım için utancımdan açamadım affet mek allaha mahsustur ama sizde bi kardeşiniz olarak beni affetdin size rica ediyorum hakkınınızı helal edin ama şuan ne deseniz yapmaya hazırım ne olur ha yaptığım eşekliğin farkındayım ama ne olur çok görmeyin bi anda herşey gerçekleşti buna inanın bunları yazmamın sebebi yaptığım saygısızlıktan dolayı bi özür dilemek inşallah afedersiniz beni çünkü ben sizleri gerçekten çok üzdüm sizin bana verdiğiniz güveni bi lakis boşa çıkarmış gibi oldum yağtığım hatayı fark ettim ama işte bi anlık fevri davranmam buna yol açtı cem bey &tarık bey çok pişman vede çok özür diliyorum abi