Meridian Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Meridian Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret

Bağcılar, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Bağlar Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi, No: 5, Daire: 1 C, Güneşli, Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 474-5460 ara

Hakkında

Meridian Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret:

Meridian Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi


Her türlü yerli ve yabancı hazır giyim trikotaj konfeksiyon ürünleri ve aksesuarları ile yün pamuk ipek deri suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul konfeksiyon ürünlerinin ev tekstil ürünlerinin kravat gibi giyim eşyasının ve giyi aksesuarlarının üretimini toptan ve perakende alımı satımı dağıtımı ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir, kiralayıp, kiraya verebilir, konusu dahilinde şirketi her türlü ticari, idari tasarruf ve faaliyetlerde bulundurabilir. Şirket, gerçek veya tüzel üçüncü kişilerin borçları için gereken miktarda, gerekli şekil, tür ve şartlarda her türlü kefalet, garanti ve ipotek verebilir. Gerektiği takdirde şirkete ve üçüncü kişi ve kuruluşlara ait taşınır, taşınmaz malları ipotek edebilir, ipotek ettirebilir, şirket taşınmazlarını gerek şirketin kendi borçları, gerekse üçüncü şahıs ve şirketlerin yurt içinde ve yurt dışında yerleşik bankalardan veya diğer finansman kuruluşlarından alacağı kredilerin, borçlarının teminatını teşkil etmek üzere banka, finansman kuruluşları, üçüncü kişi ve tüzel kişiler lehinde ipotek, rehin tesis edebilir, verebilir, bu taşınmazlara ait intifa hakkı verebilir, alabilir, bu taşınmazlar üzerinde şifa hakkını kullanabilir, üzerinde bu tür haklar bulunan taşınmaz mallar üzerinde her çeşit anlaşmalar yapabilir, bu haklara ait tesis, tescil ve fek işlemelrini yapabilir veya bu yetkilerini içeren vekiller tayin edebilir, gerektiğinde bu vekilleri azil edebilir. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 673805 sicil no ile kayıtlı firma, 30 Temmuz 2008 tarihinde kuruldu. Meridian Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan hazır giyim. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Meri̇di̇an Teksti̇l Sanayi̇ ve Diş Ti̇caret'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • hazır giyim
  • tekstil
  • hazır giyim
  • firma
  • firma
  • ito üyesi

İncelemeler

Bıçaksan olarak tüm kesimhane bıçaklarını. CUTTER bıçaklarının imalatı yapmaktayız. Yüksek kalite ve uygun fiyatımız ile hizmetinizdeyiz www.bicaksan.com.tr