Lise

Merkez Güzel Sanatlar Ve Spor Lisesi

Merkez, Isparta
Merkez Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi

17 kişiden %78'si beğendi (3.9)

İletişim bilgileri

Adres: Davraz Mh., Çevre Yolu, Süleyman Demirel Eğitim Kompleksi, 32300 Isparta Haritayol tarifi

Telefon: +90 (246) 232-8577 ara

Hakkında

Merkez Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi: Merkez Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Isparta, Isparta ilçesinde lise, okul. Merkez Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Isparta, Merkez ilçesinde yer alan lise. Bu mekan toplam 17 oy üzerinden 3.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: ispartagsl.meb.k12.tr

Merkez Güzel Sanatlar ve Spor Li̇sesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Lise

Konum

Bu bölümde Merkez Güzel Sanatlar ve Spor Li̇sesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

çok süper


ççççççççoooooookkkkkkkkkkkkk güzel


ççççççççççooooooooooookkkkkkkkkkkk


kkkkkkkkkköööööööötttttttttüüüüüüüüüü


ben 8. sınıf öğrencisiyim ve gerçekten ıspartayı çok seviyorum ıspartada eğitim görmek istiyorum.müzik öğretmenim benim sesimi çok beğeniyor ve beni güzel sanatlar lisesindeki sınava girdirecek ama benim puanım tutmuyor ısparta güzel sanatlarda müzik bölümünde eğitim göten bir akrabam var ona puanlamaları sordudumda hemen öğretmenlere sorup onlardan bilgi alıyor ve puanın fazla gerekli olmadığını sese daha çok önem verdiklerini söylüyor ama netten bakınca puanın değerli olduğunu söylüyor benim ice kafam karıştı bana bilgi verirmisiniz lütfen puanım tutmuyor ama ben gerçekten bu liseye gitmeyi canıgönülden istiyorum e-mail adresim([email protected])lütfen bana yardımcı olun