Mesa Tekstil Konfeksiyon San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Mesa Textile - Mesa Tekstil Konfeksiyon

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Evren Mh. Gülbahar Caddesi, Şirin Sokak, No: 20, Güneşli, Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 651-3020 ara

Hakkında

Mesa Textile - Mesa Tekstil Konfeksiyon:

Mesa Tekstil Konfeksiyon San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Pamuk, yün, trevire, orlon, naylon, viskon, polyester ve sentetik ipliklerden örme kumaş imali, ithali, ihracı, taahhüdü, dahili ticareti, mamul örme kumaş, dokuma kumaş alım satımı, ithal, ihraç ve taahhüdü, kumaş boyama, biya apre fikse, ütü, şardon emprime yaptırmak, konfeksiyon yaparak ve yaptırarak bu ürünleri yurt içinde ve yurt dışında satmak, ithal, ihraç, taahhüt işleri, Şirket amacının gerçekleştirilmesi için yurt içinde ve dışında menkul gayrimenkul ve sınai mülkiyet haklarını tasarruf etmek ve bunlar üzerinde rehin ve ipotek tesis etmek, Şirket amacı için yurt içinde ve yurt dışında banka ve sair kredi kuruluşları ile her türlü kredi anlaşmaları yapmak bu matsatla menkul ve gayrimenkullerini teminat göstermek ipotek etmek, ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 258509 sicil no ile kayıtlı firma, 11 Ekim 1989 tarihinde kuruldu. Mesa Textile - Mesa Tekstil Konfeksiyon, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan tekstil.

Soru & Cevap:

Mesa Texti̇le - Mesa Teksti̇l Konfeksi̇yon'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tekstil
  • firma
  • tekstil
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Mesa Texti̇le - Mesa Teksti̇l Konfeksi̇yon'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.