Metal İnoks Paslanmaz Çelik Mamülleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Metalinoks Paslanmaz Çelik Mamülleri

Zeytinburnu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Demirciler Sitesi 3. Cadde No: 66, Zeytinburnu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 546-3079 ara

Hakkında

Metalinoks Paslanmaz Çelik Mamülleri:

Metal İnoks Paslanmaz Çelik Mamülleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Her türlü demir-çelik ürünleri;saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, paslanmaz saç, külçe, platina, U demiri, çubuk L demiri, flanş, profil, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak ve Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yapabilir, yahut kiraya verebilir, yurt içinde ve yurt dışından teminatlı yahut teminatsız her türlü borç alabilir. Şirketin sahip olduğu her türlü menkul ve gayrimenkulleri ile her türlü sabit tesis ve demirbaşları üzerinde gerek namına gerekse 3. şahıs ve tüzel kişiler namına teminat, kealet, işletme rehni ve ipotek tesis edebilir, fek edebilir. Alacaklarına karşılık, ipotek veya rehin alabilir, borçlarının teminatı olarak veya 3. şahıslar lehine ipotek yahut rehin verebilir, bu ipoteklerin terkinini talep edebilir, er türlü kefalet ve teminat verebilir ve 31. 3. 2008 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 422217 sicil no ile kayıtlı firma, 16 Haziran 1999 tarihinde kuruldu. Metalinoks Paslanmaz Çelik Mamülleri, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan sac.

Soru & Cevap:

Metali̇noks Paslanmaz Çeli̇k Mamülleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sac
  • paslanmaz
  • paslanmaz çelik
  • sac
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Metali̇noks Paslanmaz Çeli̇k Mamülleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.