Minimen Ortopedik Ayakkabı San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Minimen Ortopedik Ayakkabı

Sultangazi, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: 50. Yıl Mah. B. Cad. 2000. Sok. No: 2 Bodrum Kat Zemin Kat 1. 2. 3. 4. 5. Kat Sultangazi, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Minimen Ortopedik Ayakkabı:

Minimen Ortopedik Ayakkabı San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü deri, suni deri, kürk, diğer deri ürünleri, tekstil malzemeleri ile kösele, kauçuk, lastik vb. ürünlerin el montalama, makine montalama, enjeksiyonlu üretim ve diğer çeşitli yöntemler ile yurtiçinde ve yurtdışında imalatını, ithalatını ihracatını. Şirket amacını gerçekleştirebilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile menkul ve gayrimenkuller alır satar inşa eder devir ve ferağ eder kiralayabilir kiraya verebilir nakil vasıtaları alır satar kiralayabilir veya kiraya verebilir üçüncü şahıslar üzerinde menkul mal ve gayrimenkulleri şirket leh ve aleyhine rehin ipotek tesis edebilir işletme rehini akt edebilir ve bunları fek edebilir. Şirket amacını gerçekleştirmek için yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verebilir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Sahip olduğu gayrimenkuller üzerinde inşaatlar yapabilir sahibi olduğu gayrimenkuller üzerinde bakım onarım tadilat restorasyon yapabilir ve 7. 9. 2011 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 261702 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Ocak 1990 tarihinde kuruldu. Minimen Ortopedik Ayakkabı, İstanbul, Sultangazi ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Mi̇ni̇men Ortopedi̇k Ayakkabi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi