Kurye Hizmeti

Mng Kargo Bursa Bölge

Osmangazi, Bursa
Mng Kargo Bursa Bölge

64 kişiden %46'si beğendi (2.3)

İletişim bilgileri

Adres: Küçükbalıklı, Fevzi Bey Cd. No:45, 31060 Demirtaş Dumlupınar Osb/Osmangazi/Bursa Haritayol tarifi

Telefon: +90 (224) 216-0808 ara

Hakkında

Mng Kargo Bursa Bölge: MNG Kargo Bursa Bölge Müdürlüğü Bursa, Osmangazi ilçesinde mng, kargo, taşımacılık, müdürlük, bölge müdürlüğü. Mng Kargo Bursa Bölge, Bursa, Osmangazi ilçesinde yer alan kurye hizmeti. Bu mekan toplam 64 oy üzerinden 2.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.mngkargo.com.tr

Mng Kargo Bursa Bölge'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kurye Hizmeti
  • Dağıtım Hizmetleri
  • Lojistik Hizmetleri
  • Taşıma ve depolama hizmeti
  • Ulaşım Hizmeti

Konum

Bu bölümde Mng Kargo Bursa Bölge'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

18.02.2015 tarihinde internette paketiniz kuryenin elindedir yazıyordu.Şubeyi aradığımda iki sokak yanındaki adresime getiremeyeceklerini söylediler.Hava hafif kar yağışlıydı.Yerler tutmamıştı.2 gündür okullar tatil. Paket elimize ulaşamayacağı için gidip kendimiz şubeden almak zorunda kaldık.MNG Kargonun çalışmasından memnun kalmadım özellikle Arabayatağı şubesinin.


ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN TLF NUMARALARINIZI HEPSİNE FAX A
YÖNLENDİRMİŞŞSİNİZ


Özel güvenlik iş başvuru yaptım :)


konu: EZ 893058 sorun: KARGO TESLİMATI; şikayetim: ARKADAŞIM ARAÇ TRAFİK SİGORTAMI ANK.'da BULUNAN MEHMETCİK VAKIFININ ACENTELİĞİ İLE YAPTIRDIM. BANA POLİÇEMİ GÖNDERDİLER. ANCAK ÇNK.YE KARGO GELDİĞİNDE ŞEHİRDIŞINDA OLDUĞUMU BELİRTTİM. PAZARTESİ GELECEĞİM. ŞUBEYE GELİP ALIRIM DEDİM. BİZ O KADAR BEKLETEMEYİZ GERİYE GİDER DEDİLER. ISRAR ETMEME RAĞMEN KABUL ETMEDİLER, SİSTEM BÖYLE DENDİ. DÖNDÜM. İLGİLİ GÖNDERİCİYİ ARADIM, YENİDEN KARGO ŞİRKETİNİZLE GÖNDERDİLER. 25 EKİM GÜNÜ SABAHTAN CEP TELEFONUMA GELEN MESAJ DOĞRULTUSUNDA DIŞARIYA ÇIKMADAN EVDE BEKLEMEYE BAŞLADIM. BU ARADA ÇNK 18 MART ŞUBENİZİ , ŞUBEDEKİ ELEMANI (DAHA ÖNCE BAŞKA BİR GÖNDERİDE BİR NEDENLE ALMIŞTIM) 4440606, 02242160808 BÖLGE TELEFONUNUZU ARAYIP SORUNUMU İLETMEYE ÇALIŞTIM DEFALARCA.

BU NUMARALARI ARAMAMA RAĞMEN, BU NUMARALAR; YA HİÇ CEVAP VERMİYOR, YA ÇAĞRI REDDEDİYOR YADA ARIZA MEŞGULÜ VERİYOR. TAM GÜN SAAT: 19' A KADAR EVDE BEKLEMEK ZORUNDA KALDIM. ARAÇLA YOLA ÇIKIP BİR KAZA ANINDA SORUN YAŞAMAMAK İÇİN. PAZARTESİ OLDU. MESAJDAKİ NUMARAYI VE İNTERNETTEN AYRICA ELDE ETTİĞİM NUMARALARINIZI SABAHTAN ARAMAYI BAŞLADIM. ÖĞLEYİNE KADAR YALNIZCA Ç.KALE ŞB. NUMARASINI DÜŞÜREBİLDİM. ORUNUMU ANLATTIM. ŞU AN DAĞITIMDA DEDİLER. HASTANE RANDEVUM VAR DEDİM. SAAT VEREMEYİZ BEKLEYECEKSİN DEDİLER. ŞU AN SAAT 14.45 HALA BEKLİYORUM. NE ZAMAN GELECEĞİ MECHUL. BİRAZ ÖNCE 2.KEZ DÜŞÜRDÜĞÜMDE KAPIYA BIRAKIN DEDİĞİMDE OLMAZ DENİLİYOR, NE ZAMAN GETİRECEKSİNİZ DİYORUM DAĞITIMDA SAAT VEREMEYİZ DENİLİYOR.

BİR EVRAK İÇİN VATANDAŞI İKİ GÜN EVDE HAPSETMEYE HAKKINIZ VAR MI? BU ADAMLAR EĞİTİLMEZ Mİ.? İŞYERLERİ ZATEN TAM GÜN AÇIK. GÜN İÇİNDE DAĞITIM YAPABİLİRSİNİZ AMA EVDE VATANDAŞ HELE BENİM GİBİ YALNIZCA BU ZULÜMÜ YAŞATMAYA HAKKINIZ VAR MI? EV KARGOLARINI ÖNE ÇEKİP TEDBİR ALSANIZ SORUN ÇÖZÜLÜR ZATEN. AMA NE TEDBİR ALIYORSUNUZ NE PRENSİPLERİNİZDEN VAZGEÇİYORSUNUZ. BUNA HAKKINIZ YOK. BUGÜN DEVLET DAİRESİNDE BÖYLE MUAMELE DE KALMADI. SÖZÜM ONA YIĞINLA İLETİŞİM REKLAM HARCAMALARI YAPIYORSUNUZ. DİĞER KARGO FİRMALARI DA AYNI. TÜRKİYE'DE BÜTÜN SEKTÖRLER VATANDAŞA YÖNELİK OLARAK YOLA GELDİLER BİR TEK KARGO VE EŞYA TAŞIMA FİRMALARI KALDI "HABABAM USULÜ" ÇALIŞAN. BUNLARI YÜZYÜZE OLSAK AĞIR ŞEKİLDE AĞZIM VE YÜREĞİM (ÇOK AĞIRINA) SÖYLEMEYE YETER ANCAK KLAVYE BAŞINDA DELİKANLILIK TASLAMAK İSTEMİYORUM. AMA AĞZIMDAN ÇIKANLARI BİR YERLERİNİZLE HİSSETMELİ OLMANIZ GEREKİYOR. SAMİ SAĞER 05335770332


23.05.2014 tarihinde yıldırım şubesinde bana ait olan kargoyu almaya gittim.kimlik fotokopisi ile gitmem söylenmişti . kimlik fotokopimi verdim imza attım orda ki bayan fikriye hnm bana evrak verdi sizde kalsın dedi ; bende çıktıktan sonra okudum özürlü belgesinin de fotokopisi nin alınması gerekmektedir yazısını görünce .sonra geri döndüm " ya benim özürlü belgemin fotokopisinide vermem gerkiyormuş" dedim çalışmaktan bıkmış müşteriyi dövecek gibi,sorduğum soruya yüksek bir ses tonuyla beni azarlar gibi ben onu bilmem ilkdefa sizden duydum o ne ?bende ;bak sizin verdiğiniz evrakda o yazıyor siz benden onu almadınız yoksa gerekmiyormu diyorum ama fikriye hn saygısızca çıldırmış gibi beni azarlamaya başladı. resmen çığlık aatarcasına çık çabuk dışarı bende böyle mi karşılıyosunuz müşterilerinizi bu ne saygısızlık dedim o arada ben buranın sorumlusu kim onunla görüşmek istiyorum bu ne saygısılık dedim . sonra ben müdürüm ne oldu dedi ama üzülerek söylüyorum ve dedimki siz müdürseniz bu çalışan sizin yanınızda bu ses tonuyla nasıl konuşabilir.çok ilginç olan çalışan bi insan müdüdrünün yanında müşteriye bu ses tonuyla konuşması müdür olduğunada pek inanamadım fikriye hn o yok gibi davrandı .
Daha saygılı ve seviyeli insanların çalışması gerekmezmi ?niyetim kimsenin ekmeği ile oynamak değil ama uyarılması nı rica ediyorum . MNG kargo sıradan bi kargo değil