Mobpaş Mobilya Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Mobpaş Mobilya Tekstil İnşaat

Osmangazi, Bursa

İletişim bilgileri

Adres: Süleymaniye Mahallesi, Çamlıca Sokak, No: 2, İnegöl, Bursa Haritayol tarifi

Telefon: +90 (224) 715-5797 ara

Hakkında

Mobpaş Mobilya Tekstil İnşaat:
Mobpaş, mobilya sektöründe 20 yılı aşkın süredir üretici olarak faaliyetini sürdüren, alanında ciddi iş tecrübeleri olan, dünyanın 35 ülkesine ihracat yapan, dinamik ve yenilikçi firmaların bir araya gelmesiyle oluşmaktadır. Ürettikleri modern ürün çeşitlerini değişen dünyaya entegre ederek marka olmuş, sektörde adlarından sıkça söz ettiren, Arge ye verdikleri önemle, alanında yenilikçi çizgileri yakalamaya yönelik çalışmalara ağırlık veren, müşteri taleplerine göre kendini sürekli yenileyen firmaların bir araya gelmesiyle güçlerine güç katmış ve yeni bir yapılanma ile kurulmuş bir şirkettir.

Başta Rusya olmak üzere orta Asya ve doğu Avrupa ülkelerine ihracat hedeflemiş olup, orta doğu ve Afrika ya kadar onlarca ülkede yapılanma içine girmiştir.

İhracat yaptığımız ülkelerde kendi bünyesinde çalışan ekibi, depolama alanları ve mağazaları ile tüketiciye ilk elden ulaşmayı hedefleyen firmamız bu alandaki yatırımlarını her geçen gün artırarak devam etmektedir. Modern dünyanın talepleri doğrultusunda mobilya ve oturma grupları üreterek modaya öncülük etmektedir.

Ev mobilyası, yatak odası, yemek odası, oturma gruplarının yanı sıra mobilya aksesuarları üreterek ürün çeşitliliği açısından oldukça zengin bir yapıya sahiptir. Son yıllarda artarak devam eden bireysel ve kurumsal talepler doğrultusunda özel projeler hazırlayarak özel mobilya üretimleri de gerçekleştirmektedir, bu çerçevede otel mobilyaları konusundaki artarak devam eden talepleri göz önünde bulunduran firmamız, bünyesindeki iç mimarlarıyla hazırladığı projeleri üretip uygulamış ve bu konuda ciddi Arge çalışmaları başlatmıştır. 2004 yılı itibariyle 40’ı aşkın otel projesi gerçekleştirmiştir. Otel odaları, restoranlar, kafe ve bar lar, otel lobileri ve ofis mobilyaları dizayn etmiştir. Bu alandaki tecrübeli kadrosu ve alt yapısıyla sektörde iddialı projelere talip olmuş, uygulamalarıyla adından söz ettirmiştir.

Mobilya sektöründe kaliteli, pratik, kullanışlı, modern ve klasik mobilyalar üreten ve ilk elden tüketiciye sunmayı hedefleyen firmamız bulunduğu ülkelerde size en yakın satış noktalarında hizmet vermeye devam edecektir. Mobpaş Mobilya Tekstil İnşaat, Bursa, Osmangazi ilçesinde yer alan mobilya.

Soru & Cevap:

Mobpaş Mobi̇lya Teksti̇l İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • mobilya
  • firma

Konum

Bu bölümde Mobpaş Mobi̇lya Teksti̇l İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.