temizlik

MRC Temizlik Ve Taşima Lojistik

İstanbul, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: çakmak cad.no:27/A ORTABAYIR, 34500 Kâğıthan Haritayol tarifi

Telefon: +21 (228) 048-7576 ara

Hakkında

MRC Temizlik ve Taşima Lojistik: profesyonel temizlik, mağaza temizlikleri, hastane temizlikleri, otel temizlikleri, inşaat sonrası temizlik, ofis temizlikleri, halı ve koltuk yıkama

HAKKIMIZDA Müşteri beklentileri ile profesyonel birikimin uyumu en son teknoloji ürünü ekipman kullanmak, çevreyle, insan sağlığıyla dost kimyasal deterjanlar kullanmak müşteri memnuniyetini ön plana çıkarmak temizlik hizmeti verilecek alanın günlük ritmini bozmamak vardır. Temizlik hizmeti anlayışımızda, müşterilerimizin istekleri ile profesyonel birikimimiz ortak bir paydada buluşmaktadır. Temizlik hizmeti verilecek alanın gereklilikleri, müşterinin beklentileri ve alanın ihtiyacı olan temizlik şekli birleşmektedir. MRC TEMİZLİK, en son teknoloji ürünü olan ekipmanlar, alanın ihtiyacını en uygun karşılayacak makineler, en kaliteli kimyasal temizlik ürününü kullanmaktadır. Temizlik makinelerimiz ve kimyasallarımız sektörün lider kurumlarından temin edilmektedir.Temizlik hizmetlerimiz uzun yıllar bu sektörde çalışan, eğitimli 250 kişilik daimi kadromuzla çalışmaktayız.Kadromuz temizlik sektöründeki son gelişmeleri takip edip yeni gelişen ekipmanları kullanabilmektedir. Çekirdek kadromuzun dışında, temizlik hizmeti vereceğimiz alanın ihtiyacına göre ek bir ekip de getirebilmekteyiz. Örneğin, dış cephe cam temizliğinde, vinç kullanmaktayız; plaza gibi yüksek binalarda ise profesyonel dağcılarla çalışmaktayız. Şirketimizin Hizmet Prensiplerinde; MRC TEMİZLİK yılların verdiği birikimle siz değerli müşterilerine temiz, sağlıklı bir ortam sunamktadır.Çalışanlarınızın, ailenizin, kendinizin hijyenini düşünüyorsanız Mertcan temizlik'e güvenebilirsiniz. MRC Temizlik ve Taşima Lojistik, İstanbul, İstanbul ilçesinde yer alan temizlik.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.mrctemizlik.com

Mrc Temi̇zli̇k ve Taşi̇ma Loji̇sti̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • temizlik
  • şirket

Konum

Bu bölümde Mrc Temi̇zli̇k ve Taşi̇ma Loji̇sti̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.