restaurant

Muradan Restaurant (Faaliyet Dışı)

Fatih, İstanbul

4 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Sultanahmet Mahallesi Torun Sokak No: 13 Sultanahmet, Fatih, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Muradan Restaurant (Faaliyet Dışı): Ayasofya’ya yürüme mesafesinde, Sultanahmet Camii’nin gölgesinde, geniş deniz manzaralı Roma, Bizans ve Osmanlı medeniyetlerinin buluştuğu tarihi atmosfer de, yeni açılan Restaurant’ımız da sizleri, misafirlerinizi ve müşterilerinizi Osmanlı, Türk mutfağının eşiz lezzetlerini tatmaya davet ediyoruz. 4000 m2 açık alan içinde, 250 kişilik kapalı, 600 kişilik teras ve geniş bahçemizde Osmanlı, Türk mutfağının özel lezzetlerini Muradan’ da sizler için buluşturduk. Yemekli toplantılarınız, gurup yemekleriniz, özel günleriniz için her türlü ayrıntının düşünüldüğü, eşsiz ve muhteşem manzarası, şık dekorasyonu, birbirinden lezzetli özgün tatların yer aldığı zengin menüsüyle, mekânımızda davet ve organizasyonlarınızı düzenlemeniz için uzman ekibimiz size yardımcı olmaya hazırdır. Anadolu yöresel lezzetlerini gerçek tadında size sunabilmek için, malzemelerimizi o yörede yetişen en kaliteli malzemeler arasından seçiyoruz. Muradan restaurant olarak sizlere, misafirlerinize ve müşterilerinize en uygun fiyatlarla en kaliteli hizmeti verebilmek telefonlarınızı ve ziyaretinizi bekliyoruz. Muradan Restaurant (Faaliyet Dışı), İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan restaurant. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Muradan Restaurant (Faali̇yet Dişi)'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • restaurant

Konum

Bu bölümde Muradan Restaurant (Faali̇yet Dişi)'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

merhaba restorantinizda alkol bulunuyor mu acaba?
biz bir grupla helecegiz Hollanda dan, o yuzden bilmek istedim.
selamlar.


Sultanahmette harika manzarasıyla güzel yemekleriyle muhtesem bi yer


Sultanahmette şimdiye kadar gittiğim ve yemek yediğim en güzel yer.Gerek manzarasıyla gereksede yemekleriyle harika bir mekan


Muradan Restoranta ailemle beraber gitim.Çok şık ve güzel bir restoranttı.Yemekleri güzeldi,ikramlarıyla bizleri mutlu ettiler.Sultanahmette böyle bir mekanın bulunması gerçekten gurur verici.Çünkü o tarihi adanın tam orta yerinde,deniz adalar,bogaz manzarasıyla ve yemeklerinin lezzetiyle inanılmaz bir atmosfer sunmakta.