T. C. Antalya Muratpaşa Belediyesi Başkanlığı

Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ek Şantiyesi

Muratpaşa, Antalya
Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ek Şantiyesi

6 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Doğuyaka, 1210. Sk., 07300 Muratpaşa/Antalya Haritayol tarifi

Telefon: +90 (242) 320-2222 ara

Hakkında

Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ek Şantiyesi: Muratpaşa Belediyesi Antalya, Muratpaşa ilçesinde kurum, belediye, kurum. Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ek Şantiyesi, Antalya, Muratpaşa ilçesinde yer alan temizlik hizmetleri. Bu mekan toplam 6 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.muratpasa-bld.gov.tr

Muratpaşa Beledi̇yesi̇ Temi̇zli̇k İşleri̇ Müdürlüğü Ek Şanti̇yesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Temizlik Hizmetleri
  • Yerel Resmi Daire

Konum

Bu bölümde Muratpaşa Beledi̇yesi̇ Temi̇zli̇k İşleri̇ Müdürlüğü Ek Şanti̇yesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Güzel oba mah.ki carrefour- sanın önünden kapalı pazara geçen trafik ışıklarının önünde yaya geçidine girmek için rampa var ancak yaya geçidini geçtikten sonra karşı kaldırıma çıkmak için rampa yok,pazar arabası,çoçuk arabası, özürlü arabası geçişlerde sıkıntı çekmekte,oradaki kaldırımın kenar taşını yan getirip birkaç mala harc ile sağlamlanamaz mı acaba,ben orada bulunan Lara unlu mamuller deki bir beyefendiye söyledim,ama aldığım cevap geçişdirici oldu,anladım ki çekiniyorlar,belediyenin işi gibi cevap veriyorlar,( oysa orada halen bir inşaat mevcut)
Bu konuda rahatsızlığımı beyan etmek istedim,sarınırım talebim kamu yararınadır,
sadece bana yönelik bir hizmet olmayacak,belirttiğim arabaları kullanan herkes yararlanacak
Okuyorsanız eğer ,okuduğunuz için teşekkür ederim,ilgilenilip yaptırılırsa eğer minnet ve şükranlarımı ifadede ederim
Saygılarımla
Başarılı çalışmalar dilerim.


2015 yılına ait internetten yapmış olduğum emlak vergisine ait ödeme makbuzunu e mail adresime gönderilmesini arz ederim. not..128.40 TL


Doğalgaz çalışması diye binamızın elektrik tellerini bina içerisinden kopardılar ne kadar sağlıklı yapıldı bilmiyorum duvarı kazıp ekleme yaptılar ve duvar oyulmuş bir şekilde bırakıp gittiler.Buişlemi yapmak içinde en soğuk güllerde 115 saatte zor yaptılar Şimdide kazılan yolları yapıyoruz diye evimize giremez duruma geldik. Çalışmaların ne gecesi belli ne gündüzü.Bütün yollaı aynı anda kazıp millete eziyetmi çektirmek isteniliyor. Bunu anlamış değilim. doğalgaz alt yapı firmasından ve belediye fen işlerinden şikayetçiyim Çalışmaların tüm yolları kapatmak yerine sokak sokak yapılmasını istiyorum


kıymetli başkanım
muratpaşa belediyesi sınırlarında ikamet etmekteyiz.kızıltopraktaki açık cuma pazarında haftalık ürünümüzü satarak rızkımızı saglıyoruz.pazarcılar odasınla birkaç zabıta her hafta pazar kaldırcaklar.çiftçiden bir sürü para aldılar yıllar önce, ne ciftçiye nede pazarcıya adaletli yer dağıtamadılar.antalyanın çıftçisi güneşteş yagmurda birbuçuk metrelik hijyenik olmayan ortamlarda satış yapıyor.bazı vatandaşlar......dört metreyerde duruyor.çiftçi olduğumuz için suçlumuyuz .bizler antalyada satış yaparken bu memlekette kimse yoktu.antalyalı yada muratpaşalı olarak birbirimize sımsıkı sarılalım. adaletsizliğe fırsat vermeyelim.yer satılacaksa çiftçi yerinide belediyemizden uygun bir şekilde gösterilsin satılcaksa satılsın ,kiralanacaksa kiralansın.


güzelbağ mah çınarlı sok no87 güzelbağ camii imam hatibi osman oğuzcan sayın başkanımızdan camimizin duvarlarının tel örgüyle çevrilmesini istirham ediyor gereğinin yapılmasını arz ederim. tel 5053432376


Kızıltoprak mahallesi oyak sitesi yanındaki spor tesislerine hiç bakılmıyor.yürüyüş parkuru pıslikten yürünmüyor.sabah tuvaletler kapalı.Ben emekli öğretmenim.2008 de emekli oldum CHP ye üye oldum.o günden beri aktif üyesiyim.Her gün AKP lilerle tartışıyorum. lütfen bu tesise bir çözüm getirin.Saygılarımla.
i


muratpaşa belediye başkanım ve çalışanlarına teşekkür ederim
bir hafta önce çözüm masasında paylaştığım kızılsaray mah 61 sok yol çöküklüğü ile ilgili problem bir hafta gibi kısa zamanda giderilmiştir.
belediyemizin diğer çalışmalarından da memnunuz.
yapılan iyi hizmete teşekkür etmeyi borç bildim.
saygılarımla


AR-GE Elektrik Elektronik Mekanik
Bu gün sayın başkan sizinle görüşme talebi için belediye ye gelmiştim ancak sekreteriniz akşam 17. ila 17.20 arası Güvenlik mahallesi muhtarlık binası arkasında olacağınızı söylediler bende gayri ihtiyari geldim vatandaşla tokalaştınız size bir şey söylemek istedim ancak beni hiç dinleme nezaketinde dahi bulunmadınız, yetmedi konuşmanız bitti vatandaşlardan gelen soruları almaya başladınız. En az 7 kez söz için el kaldırmama rağmen görmezden geldiniz ve bende kalkıp gittim ben giderken bana baktınız madmki siz bizi adam yerine koymuyorsanız bende sizi adam yerine koymuyorum oysa size öğle güzel bir proje getirmiştim ki bunu idirak edemdiniz neyse kaçan balık büyük olurmuş.
Sizden talep ettiğim randevuyu iptal ediyorum çünkü sizin bu akıl almaz tavrınızı görünce sizinle bütünleşmek yan yana gelmek sizin yararınıza bir şeyler sunmak hayalperestlik olur çünkü siz bana hak ettiğim saygıyı göstermediniz sizde benim saygımı hak etmiyorsunuz.
Yazıklar olsun yıllarımı CHP ye verdim sırf sizlerin bu akıl almaz tavırlarınızı görmek için miydi . Sayın başkan o koltuk ta bir gün siz başka bir günde başkaları oturur eninde sonunda siz de benim gibi sade vatandaş olacaksınız elbetteki, nasılsa Allah büyüktür bir gün başka bir konumda karşılaşırız bende sizin gibi size davranırım o zaman anlarsınız eee Dünya işte ne ekersen onu biçersin efendi 15 saniye bir insanı dinlemek bu kadar zor muydu


sayın yetkılı, Bız faruk kadam sakınlerı ATAN otel arkası ve eskı DEDEMAN otelı yan tarafında ıkamet edenler olarak sızden ısteklerımız olacak. Daha oncekı beledıyeden ıstekde bulunduysakda hıc bır onlem alımadı ve geregı yapılmadı. ATAN otelın yan tarafı PARK yapılacakdı.Maalesef, yapılamadı. Orası yol halıne geldı ve sahıl yolu tehlıkelı oldugu halde arabalar oraya park edıyorve trafıge acık. Bu yola ne kaldırım yapıldı,nebır agaclama venede bakım yapıldı.bızce beledıyeler bu ıslerle gorevlı. Buraya ıs makınaları gıremezın arkasına sıgınıp hıcbır ıs yapılmıyor. oysa yol kıyısıdakı bınalar yapılırken en agır ıs makınaları yola gırdı ve ınsaata devam edıp bıtırdıler. onlara nasıl ızın verdınız.? Falelerın ustu zaten rezalet.Ne cıceklendıme var nede sulamave ned bakım. Makınalarla olmasa bıle ıstenırse ıscılerlede olabılır. SIZLERDEN rıcamız bu konuyla yakından ılgıllenmenız vede cozume ulasmanız.. Cok tesekkurler sımdıden. SAKINLER adına EMEL SOZOZ


sevgili belediye;biz nadire konuk ve ali oğuz konuk orta okulu 6.f sınıfı öğrencileri zehra ve asyayız sizden okulumuza ayrıştırıcı çöp kutuları istiyoruz ve sınıfça ağaç dikme projesini gerçekleştirmek istiyoruz lütfen isteklermizi kabul edin gereyinin yapılmasını arz eder saygılarımızı sunarız.bize ulaşmak için su numarı araya bilirsiniz(05394569767) hürmetlerimizi sunarız.inşalah isteklerimizi kabul eder ve bizi ararsınız.