kozmetik

Neşe Dükkanı

Çankaya, Ankara

İletişim bilgileri

Adres: 1308. Sokak, No: 13 / 18, Aşağıöveçler, Çankaya, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 473-0472 ara

Hakkında

Neşe Dükkanı :

Neşe Dükkanı; 2013 yılında bir tutku ve azimle başladığı tasarım ürün konseptleri yolunda emin adımlarla ilerleyerek büyük bir müşteri kitlesi ve memnuniyet sağlamıştır.


Tamamen sizin istediğiniz renk , koku ve modellerle ürettiğimiz butik sabunlarımız ve kokulu taşlarımız ile konuklarınıza kalıcı hediyeler sunabilirsiniz.

İçerisine sevgimizi ve emeğimizi kattığımız , tek tek özenle işleyerek hazırladığımız yüzlerce özel tasarım ürünümüzden bir tanesi mutlaka sizin tercihiniz olacaktır.

Tüm ürünlerimiz ; hammadde tedarikçimizin laboratuvar kontrollü tesislerinde uzman ekipler tarafından üretilen hammaddelerden yapılmaktadır. Butik Sabun ürünlerimiz Kesinlikle alkol içermez aksine yüksek gliserin oranı ile cilde katkı ve yumuşaklık sağlar.

Neşe Dükkanın da ; Düğün , Nikah , Nişan , Kına Gecesi , Doğum Günleri , Yeni Doğan , Babyshower , Anneler Günü , Sevgililer Günü gibi özel günleriniz için çok ama çok özel ürünler tasarladık. Neşe Dükkanı düşlediğiniz hediyeyi tasarlayabilecek teknik donanım ve yeterliliğe sahip uzman bir kadroya sahiptir.

Bu güne kadar yüzlerce müşterimizin özel günlerini unutulmaz kıldık ve konuklarının memnuniyetini kazandık .

Sitemizi ziyaretiniz esnasında "REFERANSLARIMIZ" kısmını da ziyaret etmenizi önemle rica ederiz.

Neşe Dükkanı siz değerli müşterilerine en kaliteli hizmeti sunabilmek için siparişinizin oluşturma aşamasından üretim aşamasına kadar tüm detaylara sizlerle birlikte karar verir ve konseptinize en uygun alternatifleri bulmanızda yardımcı olur , tasarım ve görsel uzmanımız tarafından konseptinize en uygun etiket sizlerle birlikte belirlenir ve tasarlanan bir çok etiketimiz sizin beğeninize sunularak zevkinize en çok hitap eden etikette karar kılınır. Tüm bu aşamalar da uzman ekibimiz sizleri her konuda bilgilendirir ve konuklarınız için tamamen özel tasarlanan bir hediye ortaya çıkar.

Neşe Dükkanı özel günlerinizi akıllardan çıkmayacak hediyelerle süslemek için sizi bekliyor. Çok cazip ve uygun fiyatlardan sizde yararlanın ve Konuklarınızın zihninde hiç bir zaman unutamayacakları kalıcı bir iz bırakın.

Neşe Dükkanı özel günlerinizin vaz geçilmezi olacak.

Hayatınızın Her Anında Biz Varız

Neşe Dükkanı , Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan kozmetik.

Soru & Cevap:

Neşe Dükkani 'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kozmetik
  • mağaza
  • kozmetik

Konum

Bu bölümde Neşe Dükkani 'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.