Nursoy İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Nursoy İnşaat

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Fıstıkağacı, Cumhuriyet Cad. Saray Apt. No: 34/1 Üsküdar Fulya Mah. Mehmetçik Sok. No: 62/a Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Nursoy İnşaat:

Nursoy İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Yurt içinde ve dışında resmi ve özel inşaat ihalelerine katılmak, plan, proje yapmak, inşaatları bizzat yapmak, inşaat yapmak üzere arsalar satın almak, satınalınan arsalar üzerine inşaatlar yapmak, yaptırmak, yapma taahhüdünde bulunmak bunları toptan veya bağımsız bölemler halinde satmak sattırmak bu konuda komisyonlar almak vermek. . . . . . . Maksat ve mevzuunu gerçekleştirmek amacı ile gayrimenkuller satın almak her nam ile ve iktisabla olursa olsun sahibi bulunacağı veya müstakil gayrimenkul malları toptan veya parça ve parseller halinde ifraz ederek şirket adına yapılacak iştikrazlardan dolayı gayrimenkulleri ipotek etmek şirket alacaklarının temini zımında başka gayrimenkuller üzerine ipotekler tesis etmek leh ve aleyhteki ipotekleri fek eylemek konut almak inşa etmek kiralamak bunlar üzerinde aynı ve şahsi tasarruflarda bulunmak maksat ve mevzuu ile ilgili olarak her türlü mali ve idari ve hukuki tasarruflarda ve faaliyetlerde bulunmak her türlü beyaz eşya ve mobilya ticareti yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 365292 sicil no ile kayıtlı firma, 20 Şubat 1997 tarihinde kuruldu. Nursoy İnşaat, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Nursoy İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi