Otel

Oğuz Pansiyon

Pamukkale, Denizli
Oğuz Pansiyon

46 kişiden %92'si beğendi (4.6)

İletişim bilgileri

Adres: Karahayıt, 145. Sk. no:5/1, 20190 Pamukkale/Denizli Haritayol tarifi

Telefon: +90 (258) 271-4061 ara

Hakkında

Oğuz Pansiyon: Oğuz Pansiyon İzmir, Foça ilçesinde pansiyon. Oğuz Pansiyon, Denizli, Pamukkale ilçesinde yer alan otel. Bu mekan toplam 46 oy üzerinden 4.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Oğuz Pansi̇yon'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Otel

Konum

Bu bölümde Oğuz Pansi̇yon'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Oğuz Pansiyon, Eski Foça'da merkeze ve denize yakınlığı, müşteriye gösterilen özveri açısından oldukça başarılı bir tesis. Pansiyonun konumu, oda düzenlemeleri,girişteki bahçesi, mütevazi ve kullanışlı. Ama benim en favori köşem üst kattaki verandası ve akşamları izlediğim günbatımı dakikalarıydı. Ayrıca pansiyonun arka bahçesindeki mangal alanı, yeşil ortam ve deniz manzarasını da söylemeden geçemeyeceğim. Sıcak ortamıyla da kendi yazlığımızda tatil yapıyor gibi hissettik. Pansiyonun denize yakınlığı ve içinde bulunduğu sitenin ağaçlarla kaplı yemyeşil ortamı çok güzel. Plaj koyun içinde ve aileyle rahat girilebilecek bir ortamda. İşletme ve tüm çalışanlara ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.


Oğuz Pansiyon'da kaldığımız 5 gün boyunca tesisin diğer pansiyonlardan ne kadar farklı olduğunu yaşadım. Botanik bahçesini andıran ağaçlar, sarmaşıklar ve çiçeklerle dolu bir ön bahçenin içinde şirin bir süs havuzu. Arka bahçeye çıktığımda ise çam ağaçlarının içinde plaka taşlarla döşenmiş mangal alanları. Çatıda müthiş deniz manzaralı bir teras ki bu bölümü mutlaka değerlendirmeli ve hizmete sokmalılar. Odalar muntazam ve gerek duyacağınız her şeyi barındırıyor. İnternetin kesilmeden odalarda sorunsuz kullanılması da pansiyonun artılarından. Diğer otellerde çektiğim 7-8 kanallı televizyon sorunu burada yok. Uydu yayınları sorunsuz ve Turksat kanallarını rahatlıkla izleyebiliyorsunuz. Kahvaltı servisi iyi, barın tüm gece müşterilerin hizmetinde olması da başarılı bir hizmet. Sonuç olarak tesadüfen gittiğimiz Oğuz Pansiyon bize hizmet açısından bir pansiyondan beklentilerimizin fazlasını verdi.