Oralsan Makine Takım Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi

Oralsan Makina Takım Sanayi

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Tersane Cad. No: 73 Karaköy Beyoğlu, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 243-2705 ara

Hakkında

Oralsan Makina Takım Sanayi:

Oralsan Makine Takım Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi

Hammadde, mamul ve yarı mamul maddelerden makina, takım ve tezgahları ve bununla ilgili alet ve vasıtalar üretmek ve bu maksatlarla sanayi tesisleri kurmak, kurulacak tesislerin devamlı ve verimli üretimde bulunmalarını sağlamak, her türlü motorlu veya motorsuz araç, gereç, makine ve tezgahların alım satımını yapmak, bunların ithalatını ve ihracatını yaparak yurt içinde ve yurt dışında dağıtımını, pazarlamasını yapmak, söz konusu işler içn lüzum nakliyeleri yapmak veya başkalarına yaptırmak. Şirket maksat ve gayelerini tahakkuk ettirmek üzere her türlü menkul ve gayrımenkul mallar iktisabına ve bunlara tasarruf etmeye, her türlü ticari, mali, idari tasarruf ve faaliyetlerde bulunmaya tesisler ve fabrikalar, depolar, mağazalar, satış yerleri ve büroları kurmağa, meydana getirmeye işletmeye, hertürlü malzeme ve makina motorlu veya motorsuz araç ve gereç ve tezgahların yedekparça, akşam ve maddeler ile hammadde, yardımcı maddeler, yarı mamul ve mamullerin alım-satımı, ithalatını, imalatını, ticaretini ve ihracatını yapmaya, ihtira beratı ve hakları , teknik bilgiler, lisans ve imtiyazlar, telif hakları ve benzeri ve hertürlü haklar üzerine ve teknik işbirliği hususlarında yerli ve yabancı şahıs firma ve teşekküllerle kısa ve uzun vadeli anlaşmalar yapmaya, mümessillikler, bölge temsilcilikleri acentelikler alıp vermeğe, her türlü iç ve dış iktikraz ve ikrazlarda bulunmaya kefalet kredileri teminine, tahvil ihracına, her türlü menkul kıymet alıp satmaya, bunlar üzerinde kanunların men etmediğe bilcümle muamelelerde bulanmaya, her türlü gayrımerkuller ve gayrımenkul hakları alıp satmaya, kiralamaya, kiraya vermeye, kendine veya ahara ait gayrımenkuller üzerinde lehine, aleyhine ipotek veya her türlü aynı ve şahsi teminat tesis ve fek edebilir, inşaat yapmaya ve yaptırmaya, şirketlere kurmaya, kurulmuş şirketlere iştirake ehil ve yatkilidir ve 23. 9. 1981 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 127407 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Ağustos 1974 tarihinde kuruldu. Oralsan Makina Takım Sanayi, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan hırdavat.

Soru & Cevap:

Oralsan Maki̇na Takim Sanayi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • hırdavat
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Oralsan Maki̇na Takim Sanayi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.