Örs Metal San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Örs Metal

Kartal, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yakacık Kavşağı Cumhuriyet Mah Naz Sok. No: 20 Kartal Çavuşoğlu Mah. Barbaros Hayrettin Paşa Cad. No: 44 Kartal, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Örs Metal:

Örs Metal San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Metal Ürünleri:Demir çelik ve gayri metaller ve bunlardan yapılmış mamul ve yarı mamul malzemelerinin imalatı, ihracatı, ithalatı, dahili ticareti, pazarlamasını yapmak. Şirketin amacını ve konusunu gerçekleştirebilmek için gayrimenkul satın almak devir ferağ veya hibe etmek kısmen veya tamamen kiraya vermek veya kiralamak ayrıca irtifat intifa sükna hakları ile medeni kanun hükümlerine gereğince ayni veya gayri maddi haklarla ilgili her çeşit iltizamı ve tasarrufi işlemleri yapmak. Şirketin konusuna giren mamül maddelerin depolanması nakil tevzili için gerekli her türlü tesisat techizat arazi ve bina satın alabilir satabilir ve başkalarınınkini kiralayabilir ve kiraya verebilir. Şirket mallarının teşhiri ve satış yerleri açabilir. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 234597 sicil no ile kayıtlı firma, 17 Haziran 1987 tarihinde kuruldu. Örs Metal, İstanbul, Kartal ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Örs Metal'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi