Teknik Metal Sanayi ve Tiaret Anonim Şirketi

Oryal İnşaat

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Fetih Cad. Şehit Teğmen Tamer Aydın Meydanı Zeki Müren Sok. Petek İşhanı Kat: 3 Bahçelieveler/ıstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 442-5840 ara

Hakkında

Oryal İnşaat:

Teknik Metal Sanayi ve Tiaret Anonim Şirketi

Her türlü yünlü, pamuklu, ipekli, sentetik ve esatat esaslı iplik veya karışımlarını imal etmek, bu ipliklerden giyilecek kumaş, döşemelik kumaş halı, örme kumaş, iç giyim ve dış giyimle ilgili tabii ve suni sentetik dokuma ve örme kumaş ile benzeri kumaşları üretmek, bunları yurt içinde ve yurt dışında pazarlamak, bu tür kumaşlardan dokuma, örme, iç ve dış giyim ürünlerini imalini yapmak, yaptırmak, yapılanları toptan ve perakende olarak alımını, satımını ifa etmek, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek, Toplu konut projeleri uygulamak ve bu amaçla toplu konut fonundan yararlanacak inşaat alanları bulmak ve bu alanları değerlendirmek, toplu konutları inşaat etmek, Her türlü inşaatın yurt içinde ve yurt dışından yapımını üstlenmek, prefabrik konut ve inşaatlar yapmak konusu ile ilgili her türlü taahhüt ve hafriyat işlerini yapmak, konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında ihalelere girmek, almış olduğu işleri taşaron firmalara yaptırmak taşaron iş almak ve 7. 10. 1996 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 206159 sicil no ile kayıtlı firma, 16 Ekim 1984 tarihinde kuruldu. Oryal İnşaat, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Oryal İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi