Hastane

Özel Büyükşehir Hastanesi

Selçuklu, Konya
Özel Büyükşehir Hastanesi

20 kişiden %56'si beğendi (2.8)

İletişim bilgileri

Adres: Ferhuniye, Ankara Cd. No:1, 42060 Selçuklu/Konya Haritayol tarifi

Telefon: +90 (332) 236-5407 ara

Hakkında

Özel Büyükşehir Hastanesi: Özel Büyükşehir Hastanesi Konya, Selçuklu ilçesinde sağlık, özel hastane, hastane, sağlık. Özel Büyükşehir Hastanesi, Konya, Selçuklu ilçesinde yer alan hastane. Bu mekan toplam 20 oy üzerinden 2.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.buyuksehirhastanesi.com

Özel Büyükşehi̇r Hastanesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Hastane

Konum

Bu bölümde Özel Büyükşehi̇r Hastanesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhaba ben hastanenizde tedavi görüyordum. hastanenizi gercekten cok sevdim. doktorun güler yüzle karşılaması beni daha cok size ısındırıyordu. Yalnız cildiye doktorum gittiği için tedavim yarı kaldı. Cildiye bölümünüze doktorunuz gelirse beni bilgilendirirseniz sevinirim....


sayıon yetkili allah yardımcınız olsun hastanenin temizligi için personelinizin güler yüzlü görevlerini dürüst olarak yaptıkları için tebrik ederim ben dokuz yıldır konyadaki özel tüzel gezmedigim hastana yoktur genelde mecbur kalmadığım mütdetce hastanaye gitmem ama acile giderim özel hastanelerde dahi yoğum bakıma yatırırlar ve acilden hiç bir ücret talepetmediler sizin hastane nin dışında ben sizi sağlık bakanlığı şikayet etmem konyadaki sorun konyada kalır acile her gelen hastaya uzman doktor çağrılmaz mecburi ücrete ğeçilmez kusur ettiysem afola.