Özerpet Akaryakıt Turizm İşletmeciliği Gıda Tekstil İnşaat Reklamcılık Tekel Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Özerpet Akaryakıt Turizm İşletmeciliği Gıda Tekstil İnşaat Reklamcılık Tekel Ürünleri

Yenişehir, Bursa

İletişim bilgileri

Adres: Terziler Köyü, Yenişehir, Bursa Haritayol tarifi

Telefon: +90 (224) 211-6945 ara

Hakkında

Özerpet Akaryakıt Turizm İşletmeciliği Gıda Tekstil İnşaat Reklamcılık Tekel Ürünleri: Her zaman en uygun fiyat ve en kaliteli ürün politikasıyla Özerpet Akaryakıt bireysel müşteriler kadar toptan akaryakıt satışıyla da hizmetinizde. Özerpet Akaryakıt olarak her zaman sizlere en iyi hizmeti vermek için caba sarfettik. Özerpet olarak siz değerli müşterilerimizle daha iyi iletişime geçebilmek için web sitemizi oluşturduk. Web sitemiz üzerindne bizle temansa geçebilir, firmamız ile ilgili yorum ve eleştirilerinizi bize iletebilirsiniz. Özerpet Akaryakıt ticaret hayatına 1998 yılında başladı. İlk etapta Bursa Yenişehir de faliyet gösteren firmamız yakın zaman Bursa ve ardından tüm Türkiye'ye yayılma vizyonuyla yola çıktı. Web sitemizin blog alanından siz değerli müşterilerimize sektörümüzle ilgili son güncel konuları paylaşacak, alacağınız ürünler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmanızı sağlayacağız. İletişim bölümünden sizle kontak kuracak eleştirilerinizi ve yorumlarınızı dinleyecek ve sorununuz varsa çözüm bulacağız. Bu sebeple web sitemizi sizlere daha hizmet vermek için sürekli yenileyecek ve geliştireceğiz. Bu uzun serüvenimizde yanımızda olduğunuz ve bize güvendiğiniz için sonsuz teşekkürler... Özerpet Akaryakıt Turizm İşletmeciliği Gıda Tekstil İnşaat Reklamcılık Tekel Ürünleri, Bursa, Yenişehir ilçesinde yer alan benzin.

Soru & Cevap:

Özerpet Akaryakit Turi̇zm İşletmeci̇li̇ği̇ Gida Teksti̇l İnşaat Reklamcilik Tekel Ürünleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • benzin
  • akaryakıt

Konum

Bu bölümde Özerpet Akaryakit Turi̇zm İşletmeci̇li̇ği̇ Gida Teksti̇l İnşaat Reklamcilik Tekel Ürünleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.