Padem Araştırma Tanıtım Reklam Organizasyon Turizm Kozmetik Hizmetleri Sağlık ve Bitki Ürünleri Tic. Ltd. Şti

Padem Araştırma Tanıtım Reklam Organizasyon Turizm Kozmetik Hizmetleri Sağlık Ve Bitki Ürünleri

Konak, İzmir

(4)

İletişim bilgileri

Adres: 1459. Sokak, No: 11 / A1, Alsancak, Konak, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 464-4006 ara

Hakkında

Padem Araştırma Tanıtım Reklam Organizasyon Turizm Kozmetik Hizmetleri Sağlık ve Bitki Ürünleri: 17.01.2011 tarihinde 1394431 sicil numarası ile İzmir Ticaret Odası'na kayıt olan Padem Araştırma Tanıtım Reklam Organizasyon Turizm Kozmetik Hizmetleri Sağlık ve Bitki Ürünleri, halen İzmir'in Konak ilçesinde faaliyet göstermektedir. İşletmenin resmi ünvanı: Padem Araştırma Tanıtım Reklam Organizasyon Turizm Kozmetik Hizmetleri Sağlık ve Bitki Ürünleri Tic. Ltd. Şti.'dir. Kayıtlı olduğu İZTO meslek grubu: 60 - REKLAM AJANSLARI VE PİYASA KAMUOYU ARAŞTIRMA FAALİYETLERİ Padem Araştırma Tanıtım Reklam Organizasyon Turizm Kozmetik Hizmetleri Sağlık ve Bitki Ürünleri, İzmir, Konak ilçesinde yer alan araştırma. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Padem Araştirma Tanitim Reklam Organi̇zasyon Turi̇zm Kozmeti̇k Hi̇zmetleri̇ Sağlik ve Bi̇tki̇ Ürünleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • araştırma

Konum

Bu bölümde Padem Araştirma Tanitim Reklam Organi̇zasyon Turi̇zm Kozmeti̇k Hi̇zmetleri̇ Sağlik ve Bi̇tki̇ Ürünleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İŞ İLANINIZLA İLGİLİ GÖRÜŞMEK İÇİN TELEFONUNUZU ARADIM AMA KULLANMIDA DEĞİL SANIRIM.GERİ DÖNÜŞ YAPARSANIZ MEMNUN OLURUM.