gıda

Pakmaya İzmit Fabrikası

Kartepe, Kocaeli

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Hacı Halim Mahallesi Ankara Caddesi No: 277, Pk: 41310, Köseköy, İzmit-kartepe, Kocaeli Haritayol tarifi

Telefon: +90 (262) 317-0000 ara

Hakkında

Pakmaya İzmit Fabrikası: Pakmaya İzmit Fabrikası Kocaeli, Kartepe ilçesinde fabrika, gıda. Pakmaya İzmit Fabrikası, Kocaeli, Kartepe ilçesinde yer alan gıda. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Pakmaya İzmi̇t Fabri̇kasi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • gıda
  • fabrika
  • gıda

Konum

Bu bölümde Pakmaya İzmi̇t Fabri̇kasi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

'ZOOM TONER YENILEME MERKEZI KOCAELİ
0262 324 33 74 -- 0532 172 94 16
[email protected]'
toner dolumu & yazıcı fotokopi
muadil ve orjınal tonerler
dram dahil 8 tl den baslayan fıyatlarla


Sayın ilgililer, üç yıldır iş güvenliği uzmanı olarak çalışmaktayım. İş deneyimim makine montaj ve çelik konstriksiyon işi yapan firmalarda oldu. Şuan çalışmaktayım fakat yerleşik bir düzene geçmek istiyorum, bu sebeple sizlere başvuruyorum isteğiniz halinde cv mi mail atabilirim.



GÖRSEM Görme Engelliler Dayanışma Derneği, genel merkezi Eskişehir de olup kendiside görme engelli olan Avukat Necati İNCE ve yedi arkadaşı tarafından kurulmuş, görme engellilerin yerel ve genel sorunlarına çözüm üretmek amacı ile 1976 yılından bu yana hizmet vermektedir. Bakanlar kurulunun 8210 sayılı kararı ile 1996 yılında kamu yararına çalışma statüsü kazanmıştır. İlimizde 1998 yılından bu yana şubemiz faaliyet göstermektedir.

Görme Engellilerin Engelliliklerinden kaynaklı kaybolan yetenekleri tekrar kazandırmada Rehabilite eğitimi merkezimizdeki Rehabilitasyon merkezi tarafından karşılamakla kamu ve özel sektörün çalıştırmak durumunda olduğu engellilerin iş takiplerinin yapılarak istihdam sorununun çözümlenmesi, eğitim sürecinde engellilerin körler okulları ve kaynaştırma eğitim sistemi anlayışıyla normal okullarda eğitim görmeleri sağlanarak araç, gereç ve burs donanımlarının temini gibi birçok alanda çalışmalarını sürdüren derneğimiz maddi durumu iyi olmayan 60 üyemizin 11 ayın sultanı Ramazanı şeriflerini daha rahat ve huzurlu geçirmeleri için gıda yardımına ihtiyacı vardır. Kurumunuzca yardımlarınızı esirgemiyeceğinize inanarak saygılarımızla arz ederiz. GÖRSEM GÖRME ENGELLİLER ŞUBE BAŞKANI
DURSUN KARAMAN

0533 542 74 45