kurum

Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Palandöken, Erzurum

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Atalar Mah. Yönetim Cad. Hükümet Konağı Zemin Kat Yakutiye, Erzurum Haritayol tarifi

Telefon: +90 (442) 317-1121 ara

Hakkında

Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Erzurum, Palandöken ilçesinde kurum, milli eğitim müdürlüğü, , ilçe milli eğitim müdürlüğü. Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Erzurum, Palandöken ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: erzurum.meb.gov.tr

Palandöken İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum
  • milli eğitim müdürlüğü
  • ilçe milli eğitim müdürlüğü

Konum

Bu bölümde Palandöken İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Eğitim sistemimizin temeli olan sınıf öğretmenleri atama bekliyor
Sayın Müdürüm
Eğitim tarihine baktığımızda en önemli dalın sınıf öğretmenleri olduğunu görüyoruz. Biz Sınıf Öğretmenleri sadece okuma yazma değil, verdiği emekler sayesinde bir birey, bir insan yetiştiriyoruz. Bu sebeple hiç bir birey ilk okul öğretmenlerini unutmaz, unutamaz.
Özellikle kırsal kesimlerde evlatlarımız öğretmenlerinden yoksun bırakılmış yada eğitimde yetersiz kalan ücretli öğretmenlerin eline mahkum bırakılmıştır. Temeli saglam olmayan hiçbir yapı donatılamaz. Bu yüzden ilk olarak bu kademelere sınıf öğretmenleri atanmalı sonra ilerisi düşünülmelidir. Küçükken iyi bir sınıf öğretmenine rastlayan öğrencilerimiz geleceğimizin teminatı olan mesleklerde ülkemizi yükseltecektir. işte bu yüzden atama bekleyen 20.000 sınıf öğretmeni olarak atanmak ve bölgemizde ki çocuklara umut olmak istiyoruz.
Şimdiden teşekkür ederiz