Parola Konfeksiyon San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Parola Konfeksiyon

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Küçük Haydar Efendi Sok. No: 7 Kat: 3-4-5-6-7 Eminönü Kocasinan Mah. Gökmen Sok. No: 2 Kat 2-3 Bahçelievler, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Parola Konfeksiyon:

Parola Konfeksiyon San. ve Tic. Ltd. Şirketi

her türlüeşofman hazır giyim tüm tekstil ürünleri imalatı ihracatı toptan ve perakende alım satımı dahili ve harici ticareti. . . Şirket maksat ve mevzuunu gerçekleştirmek için gayrimenkul mallar satın alabilir satın alınan gayrimenkul mallar üzerinde bina inşaa edip tesisler kurabilir yine maksat ve mevzuunun tahakkuku için gyarimenkul mallar kiralayabilir tesisler kurabilir, Şirket sahibi bulunduğu menkul mallar ile gayrimenkul maları gerektiğinde satabilir kiraya verebilir rehin ve ipotek edebilir, İştigal mevzuuna giren işler için dahilden ve dış piyasalardan uzun orta ve kısa vadeli krediler alabilir bu nedenle de ilgili müesseseseler ile anlaşmalar yapabilir şirketin ihtiyaç duyacağı istikrazlarda buluanabilir şirket alacaklarını teminat altına almak için gayrimenkul ipoteği ve menkul rehni alabilir fekkedebilir ve şirket mevzuundan mütevvellit borçlar için gayrimenkul ipoteği ve menkul rehni verebilir ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 401609 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Ağustos 1998 tarihinde kuruldu. Parola Konfeksiyon, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Parola Konfeksi̇yon'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi