Pınar Hafriyat İnşaat Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Pınar Hafriyat İnşaat Malzemeleri

Sarıyer, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Bahçeköy, Maraşal Fevzi Çakmak Cad. No: 2 Sarıyer Bağlar Mevkii Nuripaşa Cad. No: 90 Yeniköy, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Pınar Hafriyat İnşaat Malzemeleri:

Pınar Hafriyat İnşaat Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Yurdumuzda imal olunan inşaat malzemelerin ve özellikle tuğla, kiremit, asmolen, ateş tuğlası, fırınlanmış kum ve demir, çimento ve mermer gibi inşaat malzemelerinin, inşaat sanayinde kullanılan iş makinalarının ve yedek parça ve aksesuarlarının ithalat, ihracat, imalatı ile dahili ticaret, pazarlama ve mümessilliğini yapmak, Otel, motel, mokamp, kamping, pansiyon, tatil köyü, komple turistik tesis, yüzme havuzu, plaj ve turistik alanlar, araziler lokanta ve kafeteryalar, otoparklar, spor salonları, gece kulubü konut inşaatları ve hafriyat işleri yapmak, inşa etmek, işletmek, kiraya vermek ve kiralamak, yatırımlar yapmak, bunları kısmen veya tamamen müştemilatları ile satın almak, başkalarına satmak veya kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 292724 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Aralık 1992 tarihinde kuruldu. Pınar Hafriyat İnşaat Malzemeleri, İstanbul, Sarıyer ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Pinar Hafri̇yat İnşaat Malzemeleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi