akvaryum

Planet PASD - Akvaryum Ve Su Dekorları

İstanbul, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Cumhuriyet Mah. 1997 sk. Yaliköşkü Sitesi 2BB Esenyurt Istanbul (E-5 Beylikdüzü Atatürk Bulvarı Kavşağı), Beylikdüzü, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 872-2150 ara

Hakkında

Planet PASD - Akvaryum ve Su Dekorları: Planet PASD - Profesyonel Akvaryum ve Su Dekorları Tasarım & Uygulama Merkezi

Planet PASD çalışma sistemi içerisinde yer alan; su ürünleri mühendisi, endüstri mühendisi, mimar, inşaat mühendisi, iç mimar, 3D tasarımcı, grafiker ve teknisyenlerden oluşan yaratıcı ve enerjik ekibiyle ve projelerin hayata geçiriliş sürecinde destek aldığı partner firmalarla Türkiye’ de ilk ve tek yüklenici ve uygulayıcı firma olmayı hedeflemektedir. Bu çalışma ekibi ve partner firmalarla ülkemizde gerçekleştirilen şehir akvaryumları projelerinin yurtdışından gelen yabancı firmalar tarafından maliyetinin yaklaşık 3 katına tamamlanması yerine özkaynakların kullanımıyla daha uygun maliyetlerle gerçekleştirmeyi misyon edinmiştir. Ülkemizde akvaryum ev ve ofis tipi yada dekoratif bir ünite olarak uygulanmaktadır. Fakat Planet PASD, akvaryum ve su ile yapılabilecek bütün uygulamaları mimari ve konsept fikirler haline getirerek farklı, büyük ve gözalıcı akvaryum projeleri gerçekleştirmek için müşterilerinin talep, bütçe ve mekan imkanlarının tümünü proses içinde bir bütün olarak değerlendirmektedir. Mimari ve dekoratif açıdan fikir almak, alternatifleri öğrenmek için ekibimizle iletişime geçmeniz bizim için önemlidir. PLANET PASD Planet PASD - Akvaryum ve Su Dekorları, İstanbul, İstanbul ilçesinde yer alan akvaryum.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.planetpasd.com

Planet Pasd - Akvaryum ve Su Dekorlari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • akvaryum
  • ev dekorasyon
  • i̇ç tasarım stüdyosu
  • mimari tasarımcı

Konum

Bu bölümde Planet Pasd - Akvaryum ve Su Dekorlari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.