Pos Sistem Bilgisayar Güvenlik ve Elektronik Hizmetleri İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi

Pos Sistem Bilgisayar Güvenlik Ve Elektronik Hizmetleri İthalat Ve İhracat

Üsküdar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Ord. Prof. Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Okul Sokak, Altunizade Sitesi, F Blok, D: 4 Altunizade - İstanbul - Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 428-1068 ara

Hakkında

Pos Sistem Bilgisayar Güvenlik ve Elektronik Hizmetleri İthalat ve İhracat:

Pos Sistem Bilgisayar Güvenlik ve Elektronik Hizmetleri İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi

Mağaza otomasyon sistemleri kurulumu hizmeti ve teknik destek eğitimi, Üretilmiş bilgisayar programlarını alıp satmak, satışına aracılık etmek, Bilgisayar donanımlarına ait elektrikli ve mekanik cihazlar, cam eşya ve elektronik eşya ile bunların yedek parçalarının alım satımı, ithal ve ihracını yapmak, maksat ve konuya uygun olarak gerektiğinde bunların imalatını yaptırmak makina ve aksamlarını ithal ve ihraç etmek, satın almak, kiralamak, kiraya verme, gerektiğinde satmak, maksat ve konunun gerektirdiği her türlü etüd, proje, araştırma, fizibilite, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri yapmak, yaptırmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 335862 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Ekim 1995 tarihinde kuruldu. Pos Sistem Bilgisayar Güvenlik ve Elektronik Hizmetleri İthalat ve İhracat, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Pos Si̇stem Bi̇lgi̇sayar Güvenli̇k ve Elektroni̇k Hi̇zmetleri̇ İthalat ve İhracat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi