Prive Grafik Matbaacılık San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Prive Grafik Matbaacılık Sanayi

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Alay Köşkü Cad. Küçük Sok. No: 4 Çocuk Mahkemelerinin Üst Tarafı Alemdar Mh. Eminönü, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 527-3324 ara

Hakkında

Prive Grafik Matbaacılık Sanayi:

Prive Grafik Matbaacılık San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Tüm reklamcılık hizmetlerinin imalini, alım satımını, ithal ve ihracını yapmak, Reklam ve tanıtım faaliyetlerini gerçekleştirmek için her türlü matbaaları, grafik atölyelerini, film stüdyolarını tesis etmek ve işletmek, Bilumum basın ilanını hazırlamak ve tüm basın kurumlarında yayınlatmak, radyo ve televizyonlar için reklam hazırlamak ve bunları yayınlatmak, Konusu ile ilgili her türlü reklam organizasyonu yapmak gösteriler hazırlamak, fuar ve sergilere katılmak, Her türlü kitap, broşür, katalog, dergi, gazete, fotoğraf gibi reklam araçlarının hazırlığını ve yapımını gerçekleştirmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 313253 sicil no ile kayıtlı firma, 04 Nisan 1994 tarihinde kuruldu. Prive Grafik Matbaacılık Sanayi, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan resim.

Soru & Cevap:

Pri̇ve Grafi̇k Matbaacilik Sanayi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • resim
  • afiş ve grafik
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Pri̇ve Grafi̇k Matbaacilik Sanayi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.