Profser Otomotiv Ajans Uluslararası Satış Pazarlama Sanayi ve Ticaret Niyazi Karabulut

Profser Otomotiv Ajans Uluslararası Satış Pazarlama

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Avcıbey Mh. Hoca Çakır Caddesi Kani Efendi Sokak, No: 2/1, Fatih, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 276-2600 ara

Hakkında

Profser Otomotiv Ajans Uluslararası Satış Pazarlama:

Profser Otomotiv Ajans Uluslararası Satış Pazarlama Sanayi ve Ticaret Niyazi Karabulut

Her türlü motorlu veya motorsuz nakil vasıtaları otomobil otobüs kamyon traktör motosiklet bisilet midibüs minibüz kamyonet arazi taşıtı kaptıkaçtı kara deniz ve hava taşıt ve gerezleri yat kotra gemi uçak helikopter ve benzerleri ile bunların yedek parçaları lastikleri yan üzünleri alımı satımı ithalatı ihracatı bakım onarım işleri kiraya verilmesi ve kiralanması. Her türlü promosyon ürünleri oyuncaklar elektronik ve mekanik oyuncak el ve makine ile yapılmış metal ahşap plostik kauçuk kiymesiz tüm taşlardan köyle küpe bileklik yüzük halhal kemer v. s. takıların tüm boncuk süsleme nazarlık bijuteri ürünlerinin her türlü fason işçiliğini sanatsal ürünleri ve aksesuarların tasarımı eski ve antika eşyalar el sanatları eserleri heykeller tablolar hat sanatı ile ilgili yapıtlar el yazması eserlerin müzayedesi dekorasyonu toptan veya perakende alımı satımı pazarlaması imalatı ithali ihracı ve dahili ticaretini yapmak. Yurt içi ve yurt dışı müşterilerinin yapılan anlaşmalar gereği ürünlerini tanıtım amazlı ve veya toptan veya perakende müşterilerine pazarlamasını teşhir ve satışlarını yapmak için mağaza veya mağazalar açmak. Şirketler arası ürün ve hizmet alımları için komisyon karşılığı anlaşmalar yapmak. Yurt içi ve yurt dışı müşterilerinin ürünleri veya hizmet alımları için pazar araştırmaları yaparak danışmanlık hizmeti vermek şirketler ürünler ve hizmetler için internet siteleri hazırlamak veya hazırlatmak reklam ve tanıtım filmleri çekmek veya çektirmek şirketlere personel alımı ve tedariki için ajans hizmeti vermek. Şirket veya şirketlere konusu ile ilgili personel eğitimleri vermek veya personel ihtiyacını karşılamak. Gayrimenkuller alabilir satambilir üzerine irtifa hakkı ve ayni haklar tesis edebilir sahip olduğu gayrimenkulleri yerli ve yabancı ürüçüncü kişi ve kuruluşlar lehine teminat olarak verebilir rehin ve ipotek kabul edebilir.
İstanbul Ticaret Odası'na 539114 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Aralık 2004 tarihinde kuruldu. Profser Otomotiv Ajans Uluslararası Satış Pazarlama, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Profser Otomoti̇v Ajans Uluslararasi Satiş Pazarlama'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Profser Otomoti̇v Ajans Uluslararasi Satiş Pazarlama'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.