Pronet İletişim San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Pronet İletişim

Kağıthane, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: İbrahim Karaoğlanğlanoğlu Cad. No: 105/462 İspar İş. Merkezi Seyrantepe Mh. Kağıthane, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 325-7596 ara

Hakkında

Pronet İletişim:

Pronet İletişim San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Bilgisayar sistemlerinin kuruluşu, kablolama sistem alt yapılarının yapılması, montajı, yangın ihbar sistemleri, güvenlik ihbar sistemleri, televizyon anteni ve kuvvetlendirme sistemleri, . . . . ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 470512 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Şubat 2002 tarihinde kuruldu. Pronet İletişim, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan elektrik malzemeleri. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Pronet İleti̇şi̇m'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektrik malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Pronet İleti̇şi̇m'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

pronet kullanmaya başlıyalı bir kaç saat oldu teknik ekipten gelen tuncay bey ve samed bey işlerini muhteşem yapıyorlar .kuruluma başladıkları andan itibaren ev içi dagılmaması için ellerinden geleni yaptılar .ve sonucundada sanki evin içinde hiçbir işlem yapılamamış gibi eski haline geri getirerek evi teslim ettiler .süper bir ekip bu sayede birkez daha ellerinize sağlık tuncay bey samed bey ve tabiki pronet güvenlik .