kargo

PTT Güneşli Şubesi

Bağcılar, İstanbul

5 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Bağlar Mh. Atatürk Caddesi, No: 11, Güneşli, Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 655-4848 ara

Hakkında

PTT Güneşli Şubesi: Bu PTT şubesi 08.30-12.30 ile 13.30-16.30 saatleri arasında açıktır. PTT Güneşli Şubesi cumartesi ve pazar günleri kapalı, öğle tatilinde kapalıdır. PTT Güneşli Şubesi, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan kargo. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ptt.gov.tr

Ptt Güneşli̇ Şubesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kargo
  • ptt
  • kurum
  • posta
  • kargo

Konum

Bu bölümde Ptt Güneşli̇ Şubesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

lanet olsun bu ne saçmalık (0212) 550 1678 açan yok


teleonlara cevap verilmiyor,havalae soracaktım sormak için bir sayfanız yok havale gelip gelmediğini öğrenmek istiyorum,yardımcı olmanızı rica ederim.


sizinle bir daha asla çalışmıycam telefonu açmıyor hiç bir şubeniz 3 yer aradım!


internetten alışveriş yapıyorum ptt kargoyla kapıda ödeme şeklinde hiçbir şekilde kargom gelmiyor defalarca şubede bekletiyorlar evde olmama rağmen ürünü satın aldığım yerede evde yoklardı diye yalan söylüorlar. ben ürünleri ptt kargoyla alıyorum ve kargo bedeli ödüyorum sizler benim ürünümü şubenizde bekletin diye değil ben şubeye gelebilecek durumda olsam kapıma getirme bedelini ödemem !!!anlaşma benim bedelini ödediğim hizmet tipi ürün kargo şeklinde kapıma gelicek şubenizde bekletilcek ve sonra geri gidicek şeklinde değil!!!! telefonlara cevap verilmiyor açılmıor bile lütfen şimdiye kadar aldığım ve parasını ödediğim ve hizmetini alamadığım kargo ücretlerini talep ediyorum haklı olarak eğer bu şekilde yapıcaksanız!!


Bir e devlet şifresi alalım dedik alamadan çıktık. Bence biraz daha duyarlı davranılmalı.