Erkayasan Telekomünikasyon Elektronik Otomotiv Tekstil İnşaat Yapı Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Quatro Mobile - Erkayasan Telekomünikasyon Elektronik

Nilüfer, Bursa

17 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Üçevler Mh. Ertuğrul Caddesi, Eker İş Merkezi, No: 85, Kat: 5, D: 1, Nilüfer, Bursa Haritayol tarifi

Telefon: +90 (224) 441-0704 ara

Hakkında

Quatro Mobile - Erkayasan Telekomünikasyon Elektronik: Quatro Mobile - Erkayasan Telekomünikasyon Elektronik Bursa, Nilüfer ilçesinde cep telefonu, elektronik. Quatro Mobile - Erkayasan Telekomünikasyon Elektronik, Bursa, Nilüfer ilçesinde yer alan elektronik. Bu mekan toplam 17 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Quatro Mobi̇le - Erkayasan Telekomüni̇kasyon Elektroni̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektronik
  • cep telefonu
  • elektronik

Konum

Bu bölümde Quatro Mobi̇le - Erkayasan Telekomüni̇kasyon Elektroni̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

guatro t1461modelceptelefonunu altikez servise gonderdim tamiroldu diyorsunuz.ama hep ayni ariyorum cevap yok siz nasil servissiniz. eymillet bunun telefonlarini almayin.ben tivitirdan yzdim.herkes bunlarin bir halt olmadiğini öğrensinler.sizde sesinizi duyurmakiçin tivitirda şikayetçi olun.


bu nasıl teknik servis telefon güvenli yapılsın die teknk servise gönderdim 25 gün oldu telefona cevap verilmio sürekli mesgul gerekli bilgi verilmio


ben böyle teknik servisi görmedim. 1.5 aydır telefon yolladım. arıyorum ne acıyorlar nede cevap veriyorlar telefonum hakkında. telefonları hep meşgul ve ya çağırıyor açmıyorlar. lütfen telefonlara bakarsınız çok sevinirdik. insanları böyle çaresiz bırakmayın. hiç memnun kalmadım bu servisinizden.


qutaro f1453 Telefonun kendisini 480 tl ye aldım dokunmatiğinin fiyatı kargosu şuyu buyu 350 tl ver 100 200 lira daha en azından parçası her yerde bulunan ve ucuz olan telefonlardan alsam daha iyi idi !!!!!!!!


Kendim ve eşim için bu telefondan aldım sakın ola siz almayın. Evet ürün özellikleri aaçısından iyi ama kalite sıfır teknik servise kendi telefonumu tamir için gönderdiğimde hemen tamir edilip yollandı ama şu an eşimin telefonu teknik serviste 10 sn lik bir işlem sadece üst çıta değişimi ve hala gönderilecek. Telefonlada konuştuğumuzda yeterince tatmin edici bir cevap alamıyorsunuz. Ürün kalitesi sıfır sakın almayın. Başlangıçta teknik servis iyi diyebiliyordum ama şimdi değil


birde gaziantepe şube acsanız çok güzel olur süpersiniz helal olsun


erkayasan firması gerçekten süper ve harika ben böyle güzel telefon görmedim aldıgınız para size sonuna kadar helal olsun.birde batarya siparişi verdim gelirse insallah güzel olacak.başarılarınızın devamını dilerim umarım hep böyle sağlam ve dik kalırsınız.


Bende de aynı problem var arkadaşım sen muhatap bulabildin mi?


m1453 hemen hemen üç haftadır kullanıyorum oldukça iyi çıktı sorunsuz yani. almak isteyenlere öneririm yani. fakat gelen ekran jelatini kendim yapıştırmak istedim ama beceremedim şu anda isr çok kötü duruyor ve bulamıyorum acaba nereden bulabilirim nasıl alırım bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok memnun olurum .


s1453 cihazı gönderdim 20 gün sonra gönderebildiler ve ekran değişim fiyatının 175 tl olması şaşkınlık verdi yedek parçayı tek başına satmıyolarda bu telefonun ekranı bukadar maliyetli olmamalıydı sonunda yapıp gönderdiniz sağolun.