danışman

Safir İnsan Kaynakları Danışmanlık

İstanbul, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Dogan Arasli Bulvari Akyol Plaza, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 450-0035 ara

Hakkında

Safir İnsan Kaynakları Danışmanlık: Nitelikli İşgücü için doğru yerdesiniz... Safir İnsan Kaynakları Danışmanlık İstihdam ve Belgelendirme Hizmetleri Ltd. Şti

FAALİYET ALANLARIMIZ İnsan Kaynakları Yönetim Danışmanlığı: Tüm sektörlerde ticari faaliyetleri gereği organizasyonlarında yeniden yapılanma ve değişim ihtiyacı duyan kurumlara danışmanlık hizmetleri verilmesi, ayrıca performans yönetimi, ücret yönetimi, kariyer planlaması gibi İK sistemlerinin yapılandırılmasına destek hizmetleri veriyoruz. İstihdam SAFİR DANIŞMANLIK, İşkur Özel İstihdam Bürosu statüsüne sahip bir kuruluş olarak tüm sektörlerde her seviyede, istenen yetkinliklere ve özelliklere sahip nitelikli eleman temini konusunda hizmet vermektedir. Eğitim Faaliyetleri: Orta ve üst düzey yöneticilerin yönetim yetkinliklerini geliştirecek ve kişisel gelişimlerine destek olacak eğitim programlarımız ve konusunda yetkin kadrolarımız ile hizmet vermekteyiz. Sektörel Eğitimler: Turizm Konaklama, Yiyecek İçecek sektöründe mevcut ve/veya yeni açılacak olan tüm tesislerin ihtiyacı olan nitelikli elemanların istihdamı, iş başı ve sınıf eğitimleri ile gerekli becerilerin kazandırılması ve gerekli sistemlerin oluşturulması ve dokümantasyonu ile başarılı bir başlangıç yapmalarını sağlıyoruz. Eğitimlerimizin içerikleri MYK (Mesleki Yeterlilik Kurumu) tarafından belirlenen standartları içerecek şekilde uzman kadrolarımız tarafından hazırlanmıştır. Belgelendirme SAFİR DANIŞMANLIK (SABEMER), Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından Turizm Konaklama Yiyecek İçecek sektöründe 13 yeterlilikten akredite edilmiş “Sınav ve Belgelendirme” Kuruluşudur. Aralık 2015 tarihine kadar kurumlarında bu belgeye sahip çalıştırdıkları her bir eleman için 12-54 ay a kadar SGK işveren payını ödemeyerek teşviklerden faydalanabilir ve nitelikli elemanla çalışma ayrıcalığına sahip olurken tasarruf edebilirsiniz. Ulusal Mesleki Yeterlilik Sistemi ve Mesleki Yeterlilik Belgesi ile ilgili detaylı bilgilere www.sabemer.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Safir İnsan Kaynakları Danışmanlık, İstanbul, İstanbul ilçesinde yer alan danışman.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.sabemer.com.tr

Safi̇r İnsan Kaynaklari Danişmanlik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • danışman
  • i̇ş danışmanı
  • i̇ş bulma kurumu
  • eğitim

Konum

Bu bölümde Safi̇r İnsan Kaynaklari Danişmanlik'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.