Şahsek Madencilik İnşaat ve Enerji San. Tic. Ltd. Şirketi

Şahsek Madencilik İnşaat Ve Enerji

Zeytinburnu, İstanbul

13 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Maltepe Mahallesi, Cevizlibağ Köprüsü No:8, Kat: 14, 34010 Zeytinburnu Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 603-2188 ara

Hakkında

Şahsek Madencilik İnşaat ve Enerji:

Şahsek Madencilik İnşaat ve Enerji San. Tic. Ltd. Şirketi

maden arama ruhsatı almak maden aramak işletme hakkı talep etmek işletme ruhsatı ve işletme imtiyazı almak. . . Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, Şirket, maksat ve mevzuu ile ilgili olarak menkul ve gayrimenkul mallar iktisap edebilir, bunları kiralar, işletir, kiraya verebilir, rehin ve ipotek verebilir, başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde şirket lehine ve aleyhine ipotektesis edebilir ve gerektiğinde fekk ve tadil edebilir. Şirketler kurabilir, kurulmuş şirketlere iştirak edebilir ve ayrılabilir. Gerekli gördüğü Resmi ve Özel ihalelere satılabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 809513 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Şubat 2012 tarihinde kuruldu. Şahsek Madencilik İnşaat ve Enerji, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan genel İnşaat İşleri firması. Bu mekan toplam 13 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: artistyatirim.com

Şahsek Madenci̇li̇k İnşaat ve Enerji̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Genel İnşaat İşleri Firması

Konum

Bu bölümde Şahsek Madenci̇li̇k İnşaat ve Enerji̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.