SARAL GAYRİMENKUL İNŞAAT TURİZM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Saral Bosphorus - Saral Gayrimenkul

Beşiktaş, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Gayrettepe, Huzur Sk. No:1A, 34349 Beşiktaş/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 356-3100 ara

Hakkında

Saral Bosphorus - Saral Gayrimenkul:

SARAL GAYRİMENKUL İNŞAAT TURİZM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Saral Bosphorus, gayrimenkul sektöründe yılların bilgi birikimini aynı çatı altında toplayarak, sektöre yeni bir soluk ve vizyon getirmiştir. Amacımız; deneyimli kadrosu ve altyapısıyla, eşzamanlı hizmet anlayışı, gayrimenkul sektöründe kusursuz bir hizmet sunmaktır. Güvenilir şekilde sonuca ulaşması ve kaliteli hizmeti tek hedef seçmesi, dürüstlük ilkelerine bağlılığı ve geniş müşteri portföyüne çözümler sunmasıyla, sektördeki yerini sağlamlaştırmaktadır. Aktif ekip çalışmasıyla, hizmet ağını daha da genişleterek, Teknolojinin gelişmesiyle beraber, çağın getirdiği yenilikleri, gayrimenkul sektörüne aktaran Saral Bosphorus, gayrimenkul sektöründe yenilikçi anlayış ile hizmet verdiği sektörde en iyiyi yakalama amacıyla, müşterilerine ve tüketicilere olan sorumluluğu ile güvenilir hizmet anlayışını titizlikle yürütmektedir. Ticari etik ve prensiplere uyumu, uzman kadro yapısı ile her türlü inşaat, yatırım danışmanlığı işlemleriniz için tek adresinizdir.
İstanbul Ticaret Odası'na 306547 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Saral Bosphorus - Saral Gayrimenkul, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan emlak bürosu. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.saralgroup.com.tr

Saral Bosphorus - Saral Gayri̇menkul'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Emlak Bürosu
  • Emlak Yönetim Şirketi

Konum

Bu bölümde Saral Bosphorus - Saral Gayri̇menkul'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.