Se-Ta Metal Cam Yapı İnş. San. Tic. Ltd. Şti.

Se-Ta Metal Cam Yapı

Çiğli, İzmir

İletişim bilgileri

Adres: 10016 Sok. No:50 AOSB, 35620 Çiğli Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 328-2005 ara

Hakkında

Se-Ta Metal Cam Yapı:

2011 yılında Yapı sektöründeki unsurların daha etkin ve verimli iletişimi, çözüm ortaklığı, amaç birliği gereksinimini gözlemleyerek SE-TA YAPI' nın temellerini attık.

Yapı sektörü sahnesinde rol alan firmaların; etkili iletişim becerisi, çözüm ortaklığı felsefesi, amaç birliği, liyakat, verilen söze sadakat gibi ciddi gereksinimleri ve arayışları olduğu yönündeki gözlemimiz, SE-TA YAPI'nın kuruluşunun temelidir.

Sektörel gereksinimleri karşılama temeli üzerine, müşterilerimizin kendilerine özgü beklentileri ile birlikte, çalışma arkadaşlarımızın ve çözüm ortaklarımızın beklentilerini karşılayabilme çabalarımızı bina ettik. Kısa vadede aktif, orta vadede güçlü, uzun vadede öncü bir firma olabilmeyi vizyon edindik.

Bu vizyon ışığında; estetiğe, çevre bilincine azami önem vermek; kaliteli, ekonomik, özgün çözümler arz etmek; güven telkin etmek misyonumuzu oluşturdu.

Firmamızın uzman, güven esasından ödün vermeyen, toplam kalite hedefi şuuruna sahip kadrosu, iyi bir takım oyununu sizlere vaat edebilmemizi sağladı.

2015 yılı itibariyle sektörün tüm aktörleri temkini elden bırakmazken; SE-TA YAPI, İzmir'in en seçkin firmalarının konumlandığı Atatürk Organize Bölgesi'ndeki yeni atölye ve makine parkuru yatırımıyla vaatlerini ve vizyonunu gerçekleştirebilmeye motive oldu...

Se-Ta Metal Cam Yapı, İzmir, Çiğli ilçesinde yer alan alüminyum pencere.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.setayapi.com

Se-Ta Metal Cam Yapi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Alüminyum Pencere

Konum

Bu bölümde Se-Ta Metal Cam Yapi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.