Şebaboğulları Tekstil Gıda San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Şebaboğulları Tekstil Gıda

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Oruçreis Mah. 539. Sok. No: 20/2 Esenler Tayahatun Mah. Tarakçılar Sok. No: 58/46 Mercan, Fatih, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Şebaboğulları Tekstil Gıda:

Şebaboğulları Tekstil Gıda San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü ipek, pamuk, yün, sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. Şirket maksat ve mevzu ile ilgili olarak hertürlü menkul gayrimenkul mallar ve gayrimaddi haklar iktisap edebilir işletebilir kiralayabilir kiraya verebilir icabında alır ve satar başkalarının menkul ve gayrimenkul malları üzerine şirket lehine şirket malları üzerine şirket aleyhinde ipotek tesis ve tescil edebilir ve bu ipotekleri feshedebilir bunlar üzerinde hertürlü tasarrufta bulunabilir üçüncü şahıs ların borcunu temin amacıyla kefil olabilir ve taşınmazlarını ipotek edebilir ve 15. 2. 2007 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 341755 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Mart 1996 tarihinde kuruldu. Şebaboğulları Tekstil Gıda, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Şebaboğullari Teksti̇l Gida'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi