Seçkin Boncuk Aksesuarları Ticaret Limited Şirketi

Seçkin Saatçilik Ve Hırdavat

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Tahtakale Cad. No: 3 Pir Han Tahtakale Mh. Eminönü, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 512-7559 ara

Hakkında

Seçkin Saatçilik ve Hırdavat:

Seçkin Boncuk Aksesuarları Ticaret Limited Şirketi

Her nevi elektrik ve elektronik imalat sanayi ile ilgili, radyo, televizyon, TV spot cihazı, elektronik starter, TV anteni, elektronik hesap makinesi, ölçü ve tartı aletleri, kompütür, programlayıcılar, oyuncaklar, otomatik ve yarı otomatik telefon santralleri, santral aksamı ve telefon cihazları her nevi mekanik ve elektronik saatler ve aksamları, komple müzik yayım sistemleri, elektronik ve temizleme ve yangın cihazları, her nevi yeni elektronik ve elektrik cihazları, elektrik sigortası, röleler, buşon, duy ve bağlantı elemanları şalter, ısıtıcı rezistranslar, transformatör, elektrik sayacı her türlü elektrik ampülü ve bunların aksam ve parçaları, imalatında kullanılan makine ve teçhizatları ithalatı, ihracatı, yurt içi toptan ve perakende satışı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 248414 sicil no ile kayıtlı firma, 13 Eylül 1988 tarihinde kuruldu. Seçkin Saatçilik ve Hırdavat, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan hırdavat.

Soru & Cevap:

Seçki̇n Saatçi̇li̇k ve Hirdavat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • hırdavat
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Seçki̇n Saatçi̇li̇k ve Hirdavat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.