Mobilya mağazası

Selahattin Topal Mobilya Fethiye

Fethiye, Muğla
Selahattin Topal Mobilya Fethiye

(4.5)

İletişim bilgileri

Adres: Taşyaka, Süleyman Demirel Blv. No:58, 48300 Fethiye/Muğla Haritayol tarifi

Telefon: +90 (252) 612-0770 ara

Hakkında

Selahattin Topal Mobilya Fethiye:

Selahattin Topal Mobilya 1978 yılından bu yana Ankara Sitelerde hizmet vermektedir. Mobilya sektöründe 40 yıla yakın deneyimiyle demonte tarzda klasik mobilya üretimi yapmakta olan firmamız geleneksel çizgileri ve modern tasarımı ile el yapımı mobilya üretmektedir. Ürettiği mobilyaları kendisi tasarlayıp mühendislik analizlerini yapmaktadır. Bu mobilyalar modern ve güncel ihtiyaçlara ödün vermeden en küçük ayrıntılara bile büyük önem vermektedir. Firmamız, zarif ve aynı zamanda fonksiyonel mobilya sevenler için ürettiği modellerin; birleştirme stili ve zarafeti ile modern yaşam ihtiyaçlarını karşılamak için farklı koleksiyonlar yaratıyor. İmalatını klasik mobilya üretimine uygun yenilemiş makine hattıyla yatak odası, yemek odası ve koltuk takımlarını her sene yenileyerek çalışmalarına devam etmektedir. 

Selahattin Topal Mobilya Fethiye, Muğla, Fethiye ilçesinde yer alan mobilya mağazası. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 4.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.stmob.com

Selahatti̇n Topal Mobi̇lya Fethi̇ye'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Mobilya mağazası

Konum

Bu bölümde Selahatti̇n Topal Mobi̇lya Fethi̇ye'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

burdan mobilya alınır.gerçekten mobilyaları çok iyi.almak isteyenlere tavsiye ederim.